Keystone logo
Varna University of Management

Varna University of Management

Varna University of Management

Johdanto

Varna University of Management ( VUM ) on kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka sijaitsee Euroopassa, Bulgariassa. Opiskelijat yli 50 maasta saavat erinomaisen koulutuksen Business and Marketing, IT, Matkailu ja Hospitality Management, Gastronomia ja kulinaariset taiteet.

VUM tarjoaa kandidaatin ja maisterin kaksoistutkintoja, jotka on opittu kokonaan englanniksi, yhteistyössä yliopistojen kanssa esimerkiksi Isossa-Britanniassa (Cardiff Met), Sveitsissä (BHMS), Alankomaissa (Stenden University). Opiskelijat tutkivat tahdistettua opetussuunnitelmaa kumppanilaitoksissa, ja heidän on täytettävä samat korkeat vaatimukset tutkimuksissa. He suorittavat tutkintoja sekä kumppanuusyliopistoista että VUM .

VUM ylläpitää erinomaisia ​​yhteyksiä yrityksiin ja on pitkäaikainen menestys sijoittaessaan opiskelijat top työnantajien USA, Australia, Iso-Britannia, Saksa, Espanja, Italia, vain muutamia mainitakseni.

VUM maailmanlaajuisessa rankingissa

  • VUM on ensimmäinen paikka 1600 korkeakoulun ympäri maailmaa opiskelijoiden liikkuvuuden maineikkaiden U-Multirank-luokkien mukaan
  • VUM on myönnetty Itävallan palmu huippututkinnon luokittelua 3 huippuosaamista - erinomainen yrityskoulu vahvistamalla kansainvälistä vaikutusta.
  • Yliopisto on sijoittunut yhdeksänneksi Itä-Euroopassa MBA-tutkinnostaan ​​Best -masters.com -yhtiössä.
  • Yliopisto on maailman 20. sijalla kansainvälisen vieraanvaraisuuden ja matkailun hallinnan (Best of Masters.com) tutkinto.
  • VUM tiedekunnan ja opiskelijoiden julkaisujen määrä on ansainnut Yliopiston sijoituksen maailman huippuyksiköiden joukossa VUM Social Science Research Network (SSRN) -tietokannan mukaan .

Sijainnit

  • Varna

    13A Oborishte Street , , Varna

Kysymyksiä