Keystone logo
Warsaw School Of Computer Science

Warsaw School Of Computer Science

Warsaw School Of Computer Science

Johdanto

111955_111913_WSCS_school_building.jpg

Miksi WSCS

WSCS on ainoa yliopisto Puolassa, jossa rehtorin neuvoa-antavan toimikunnan jäsenet ovat samanaikaisesti maailman suurimpien tietotekniikkayritysten, kuten Microsoftin, Hewlett-Packardin, Ciscon, Intelin, IBM: n ja Oracle: n, johtajat.

Koulumme on yksi dynaamisimmin kehittyvistä yksityisistä yliopistoista, joka on ainutlaatuinen myös siksi, että tarjoamme opintoja yhdellä ainoalla tieteenalalla - tietojenkäsittelytieteessä!

WSCS: n tärkein opetustavoite on tarjota opiskelijoille sekä teoreettisia tietoja että käytännön taitoja, joita tarvitaan ammatilliseen tietotekniikan erikoistumiseen. Koulu tarjoaa myös opiskelijoille maksuttomia ja maksullisia kursseja ja työpajoja, jotka parantavat lisäksi heidän kykyjään ja rikastuttavat kokemustaan tietotekniikan asiantuntijoina. Koulu tekee yhteistyötä suurimpien tietotekniikkayritysten kanssa säännöllisesti, mikä puolestaan tarjoaa opiskelijoille ja valmistuneille maksuttomia harjoittelujaksoja, jotka ovat osa opetussuunnitelmaa ja joiden avulla opiskelijat voivat tarkistaa omia taitojaan IT-työn todellisessa maailmassa. Koulu osallistuu suurimpien tietotekniikkayritysten järjestämiin kansainvälisiin hankkeisiin, kuten IBM Scholars Program, Microsoft IT Academy, Cisco Networking Academy, Oracle Academic Initiative ja SAP Academic Project.

WSCS: ssä on 4 salia, joissa on 130 istumapaikkaa, 12 laboratoriota, joihin kuuluu moderneja Cisco-standardien mukaisia verkko-laboratorioita ja tietokonegrafiikan laboratorio, 6 seminaarihuonetta, kokoushuone, opiskelijoiden kahvila ja baari, kuntosali, kirjasto ja lukuhuone sekä arkistot ja muut hallintotoimistot.

Jos haluat todella opiskella tietojenkäsittelytieteen ja työskennellä tietotekniikan alalla paikassa, joka on omistettu yksinomaan tälle tieteenalalle, niin Warsaw School Of Computer Science on oikea paikka aloittaa urasi!

Kampuksen ominaisuudet

    Sijainnit

    • Warsaw

      Marka Edelmana 17, 00-169 Warsaw, Poland, 03, Warsaw

      Kysymyksiä