Keystone logo
© Eva Dang
Warwick Summer School

Warwick Summer School

Warwick Summer School

Johdanto

Warwick Summer School isännöi Warwickin yliopiston kampuksella, Englannin keskustassa, jonne on helppo päästä junalla, autolla tai lentokoneella kaikkialta Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja ulkomailta.

Kesäkoulumme on ainutlaatuinen yhdistelmä oppimista ja keskustelua tunnettujen tutkijoiden ja vierailevien puhujien kanssa, asuen ikäisesi rinnalla kauniilla Warwickshiren alueella. Haluatpa lisätä ydinosaamistasi tai etsit jotain hieman erikoistuneempaa, meillä on sinulle sopiva kurssi. Kesäkoulumme todella palvelee kaikkia ja sisältää useita kursseja taloustieteestä, liiketaloudesta, tieteistä, yhteiskuntatieteistä ja humanistisista tieteistä.

Warwickin yliopisto on maailman johtava Russell Group -yliopisto, joka on laajalti tunnustettu maailman johtavaksi tutkimuksen ja koulutuksen johtajaksi. Äskettäin sijoittunut Isossa-Britanniassa 9. sijalle (The Guardian 2020 League Table), Warwickin yliopistolla on 17 aihetta kymmenen parhaan joukossa, mukaan lukien tietojenkäsittelytieteet, liiketalouden opinnot ja kirjanpito ja rahoitus (The Complete University Guide 2020). Hyvä yliopisto-opas 2020). Jännittävän kesäkoulun avulla opiskelijat voivat hyötyä erinomaisesta opetuksesta ja akateemisesta asiantuntemuksesta. Majoitus tähän jännittävään ja rikastuttavaan kolmen viikon kesäkokemukseen on itsenäinen maailmanluokan Warwick University Campus, jossa on erinomaiset opetus- ja oppimistilat, 24h-kirjasto, taidekeskus ja elokuvateatteri, urheilukeskus, ravintoloita ja kahviloita sekä monia viheralueet, mukaan lukien järvet, metsä ja avoimet pellot.

Sijainnit

  • Coventry

    University of Warwick, CV4 7AL, Coventry

    Ohjelmat

      Kysymyksiä