Keystone logo
© Eva Dang
Warwickshire College Group

Warwickshire College Group

Warwickshire College Group

Johdanto

Olipa tämä ensimmäinen askel kohti pätevyyttä tai osa elinikäistä oppimista, meillä on monia erilaisia ​​kursseja ja lisäkoulutusta, jotka tarjoavat sinulle.

Yhtenä suurimmista korkeakouluista ja korkeakouluista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa on ainutlaatuinen oppilaitokset eri maissa, pyrimme tarjoamaan oppimiskokemuksia, jotka johtavat laajempien osaamispohjien kehittämiseen ja parempien kohteiden kehittämiseen kaikille opiskelijoillemme.

Hiljattain Oursted-tarkastuksemme korostaa menestystä ja vahvaa keskittymistä sekä opiskelijoihin että teollisuuden tarpeisiin. Olemme myös yksi Yhdistyneen kuningaskunnan viidestä korkeakoulusta, joka on saanut Privy Councilin säätiön myöntämät valtuudet - mikä tarkoittaa, että korkeakouluopetuksen laatu ja standardit ovat yhtä korkeat kuin yliopistot.

Uskomme, että kyseessä ei ole pelkästään välttämättömiä pätevyysvaatimuksia ja tietämystä, jota sinun on mentävä eteenpäin, vaan olennaiset siirrettävät taidot, jotka auttavat sinua seuraavissa vaiheissa, mitä tahansa heistä.

WCG auttaa sinua kehittämään yrittäjähenkisyyttä asentamalla yritteliäviä ja innovatiivisia taitoja ja käyttäytymismalleja, mikä auttaa sinua menestymään jatkuvasti kilpailukykyisessä maailmassa.

Tarjoamme kaikki edellä mainitut tukevat, ystävälliset, korkealaatuiset ja teknologisesti ajettu ympäristö. Opiskelijoiden menestysmäärät ja A-tason tulokset ovat kaikkien aikojen huippua, ja opiskelijamme edistyvät monenlaisiin ura-alueisiin maailmanlaajuisesti tunnettujen tuotemerkkien kanssa. Monet opiskelijat ovat myös perustaneet omia yrityksiä ja yrityshankkeita.

Sijainnit

  • Royal Leamington Spa

    Warwick New Road, CV32 5JE, Royal Leamington Spa

    Kysymyksiä