Keystone logo
Washburn University

Washburn University

Washburn University

Johdanto

Washburn University On julkinen laitos, jossa on yli 7 500 opiskelijaa ja 1 000 tiedekunta ja henkilöstö, jotka osallistuvat yli 200 akateemiseen ohjelmaan. Ohjelmamme johtavat sertifiointiin, lähiopetukseen, kandidaatin, maisterin, hoitohenkilökunnan ja juridiikan tohtorin tutkintoon.

Kaikki ohjelmamme tarjotaan College of Arts and Sciencesin ja Applied Studies, Business, Law ja Nursing -yliopiston kautta 160 hehtaarin asuinalueella Topeka, Kan.

Laaja-alaiset taiteet ja ammatti-ohjelmat rikastuvat pitkällä vuorovaikutussuhteella kampuksen ja Kansasin pääkaupunkiseudun välillä.

Se on helppo osallistua

Monien akateemisten vaihtoehtojen lisäksi opiskelijat voivat osallistua yli 100: een kampusklubiin ja -organisaatioon - The Bod Squad -järjestöltä, joka tukee Washburnin NCAA-divisioonan II urheilutapahtumia, opiskelijahallitukselle ja muille. Opiskelijat, tiedekunta ja henkilökunta voivat myös nauttia lukuisista vapaaehtois-, kulttuuri- ja virkistysmahdollisuuksista koko kampuksella ja Topeka-yhteisössä.

Washburnissa laadukas koulutus on kohtuuhintaista

Perustamisestaan ​​lähtien 1865 Washburn on tarjonnut opiskelijoille kaikilta elämänaloilta paikan, jossa he voivat toteuttaa unelmansa. Nykyään kohtuuhintainen ja laadukas koulutus kaikille jatkuu.

 • Washburn on vuosittain sijoittunut yhdeksi Midwestin parhaista korkeakouluista Yhdysvaltain uutis- ja maailmanraportissa.
 • Yli 70 miljoonaa dollaria rahoitustukea on tarjolla opiskelijoille vuosittain.
 • Yliopistovaroista myönnettävät apurahat yhteensä 7,9 miljoonaa dollaria.
 • Colorado, Missouri, Nebraska, Oklahoma ja Texas maksaa Kansas-oleskelupaikka.

Visio

Washburn University on johtava julkinen Midwestin alueellinen oppilaitos, joka tunnustetaan yhteisön johtavana johtajana tarjoamalla erinomaisen opiskelijakeskeisen, opetuslähtöisen oppimiskokemuksen, valmistelemaan tutkinnon suorittaneita menestystä valitsemaansa ammattiin ja edistämään talouden elinvoimaa.

Mission Statement

Washburn University rikastuttaa opiskelijoiden elämää tarjoamalla heille mahdollisuuksia kehittää ja toteuttaa älyllistä, akateemista ja ammatillista potentiaaliaan, mikä johtaa tuloksekkaaseen ja vastuulliseen kansalaisuuteen. Olemme sitoutuneet huippuosaamiseen opetuksessa, tieteellisessä työssä, laadukkaissa akateemisissa ja ammatillisissa ohjelmissa sekä korkeatasoisissa tiedekunnan ja opiskelijoiden vuorovaikutuksessa. Kehitämme ja kehitämme suhteita oppimiskokemusten ja yhteisöjemme parantamiseksi.

Core Values

 • Rehellisyys: toimimalla rehellisellä, oikeudenmukaisella ja eettisellä tavalla luomalla luottamuskulttuuri, joka näkyy kaikissa yliopiston toiminnoissa ja päätöksenteossa.
 • Huippuosa: palvelemme tieteellistä yhteisöämme toimittamalla jatkuvasti laadukkaita ohjelmia, opetusta, palvelua ja apurahaa.
 • Vastuullisuus: akateemisen, ohjelmoitavan ja verotuksellisen eheyden ja arvon varmistaminen yliopistolle uskottujen resurssien järkevällä hallinnoinnilla.
 • Kunnioitus: monimuotoisuuden ymmärtäminen ja muiden kollegiaalisten kohtelu kohteliaisuuden, avoimuuden ja ammattitaidon kanssa kaikissa vuorovaikutuksissa, toiminnoissa ja päätöksenteossa.
 • Yhteistyö: pyrkimällä yhteisiin tavoitteisiin yliopiston ja yhteisön kanssa, kun arvostat tiimityötä, osallistumista ja ideoiden ja näkymien monimuotoisuutta.
 • Innovaatio: kannustetaan, tarkastellaan ja tuetaan ideoiden kehittämistä edistämällä yksilöllistä kekseliäisyyttä ja luovuutta sekä luomalla ympäristö, jolla on mahdollisuuksia kasvuun ja muutokseen.


Korkeamman oppimisen komissio on hyväksynyt ohjelmamme.


Washburnin yliopisto pystyy tarjoamaan etäopiskeluohjelmia useissa valtioissa liittymisestämme SARA: ssa - valtioneuvoston valtioneuvoston vastavuoroisuutta koskevissa sopimuksissa. SARA on vapaaehtoinen sopimus jäsenmaissaan ja Yhdysvaltojen alueilla, joilla vahvistetaan vertailukelpoiset kansalliset standardit, jotka koskevat postsecondary distance education -kurssit ja -ohjelmia. Nykyisen sopimuksen mukaan Washburnilla on lupa tarjota ohjelmia kaikissa valtioissa, paitsi Kaliforniassa, Floridassa ja Massachusettsissa, jotka eivät ole SARA: n jäseniä.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Topeka

  1700 SW College Ave,, 66621, Topeka

Kysymyksiä