Keystone logo
Warwick Business School

Warwick Business School

Warwick Business School

Johdanto

Warwick Business School ei ole vain maailmanluokan kauppakorkeakoulu maailmanluokan yliopiston ytimessä; se on uteliaisuuden keskus, joka haastaa jatkuvasti status quon ja puolustaa yritystä voiman hyväksi.

Vuodesta 1967 lähtien olemme toivottaneet opiskelijoita ympäri maailmaa opiskelemaan kanssamme Warwickin yliopistoon. WBS on kasvanut vaatimattomasta alusta lähtien yliopiston suurimmaksi laitokseksi, jolla on yli 56 260 alumnien maailmanlaajuinen verkosto yli 171 maassa.

Terveellä tasapainolla teorian ja käytännön välillä muutamme ihmisiä todella kehittämällä heitä sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Olemme ihmisille, jotka ovat innostuneita kaikesta heidän ympärillään, ajamme oppimaan, kysymään, keskustelemaan ja vaikuttamaan todellisesti.

Opiskelijamme tulevat opiskelemaan kanssamme kaikkialta maailmasta, ja heidät muokkaavat instituutiomme arvot: uteliaisuus, levottomuus, avoimuus ja erinomaisuus. Ainutlaatuiset CORE-arvomme tarjoavat haastavan ja innovatiivisen oppimiskulttuurin, joka valmistaa opiskelijamme menestykseen tulevassa urallaan.

Meidän tiedekunta tuottaa transformatiivista tutkimusta, joka pyrkii johtamaan keskustelua ja luomaan vaikutuksia. Tämä tutkimus tukee opettamistamme, joka auttaa kehittämään innostuneita ja yrittäjähenkeä, mikä vaikuttaa myönteisesti organisaatioosi.

Warwickin yliopiston kampuksella sijaitseva hotelli tarjoaa erilaisia kursseja, jotka kattavat perustutkinto-, jatko-, MBA- ja tohtorintutkinnot, kun taas Lontoon tukikohdastamme, joka sijaitsee The Shardissa, tarjoamme erilaisia MBA- ja johto-ohjelmia .

Olemme ensimmäinen Iso-Britannian kauppakorkeakoulu, joka on saanut kolminkertaisen hyväksynnän AACSB:ltä, EQUIS:ltä ja AMBA:lta ja joka on saanut Athena SWAN Silver Award -palkinnon sukupuolten tasa-arvon parantamisesta.

Ajantasaisimmat kurssi- ja lukukausimaksutiedot löydät verkkosivuiltamme. www. WBS .ac.uk

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

 • Coventry

  Warwick Business School The University of Warwick,

  • London

   32 London Bridge St, SE1 9SG, London

   Kysymyksiä