Keystone logo
Webster University Athens

Webster University Athens

Webster University Athens

Johdanto

Webster Ateena on omistettu edistää kampuksen kulttuuria hyödynnetään ja juhlii monimuotoisuutta ja osallisuutta sekä edistää kansainvälistä ymmärrystä ja arvostusta. Valmistautuminen opiskelijamme tehokasta, vastuullista ja dynaamista osallistumista moderneissa yhteiskunnissa, joissa he elävät ja toimivat, sekä huippuosaamista ja johtajuutta heidän yksityiselämänsä ja työelämänsä. Kampuksen sijaitsee Ateena, Kreikka - historiallisessa kaupunginosassa Plaka.

Laatu koulutus

Tavoitteenamme on saavuttamista pedagogiset toiveita. Vastaanottaminen ainutlaatuinen oppimiskokemus Webster Ateenan voidaan toteuttaa meidän avullamme soittamalla Hakutoimisto klo +30 211-990-5309 ja +30 211-990-5329.

Oppia tekemällä

Olipa korko on yrityksen tai viestintä, voit olla aktiivinen oppija Webster Ateenassa. Jos luokassa ei anna tarpeeksi "käytännön" kokemusta, sijaintimme pääkaupunki Kreikka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia työharjoitteluun.

Sinuja keskenään

Joilla on alhainen opiskelija-to-tiedekunnan suhde ja keskimääräinen ryhmäkoko, Webster Ateena tekee koulutuksen henkilökohtainen. Tiedekunnan tutustua opiskelijoiden on etunimellä ja ovat helposti saatavilla auttaa oppilaita tarvittaessa.

Webster Athens on omistettu opetuksen, joissa on kansainvälinen näkökulma koko opetussuunnitelmaan. Jokainen askel tieltä, saat huomiota ja tukea teitä tarvitsevat menestyäkseen.

Tarjoamme amerikkalainen kandidaatin ja maisterin tutkinnot joustavan rakenteen, joka edistää akateemista syvyyttä ja kannustaa tutustumaan eri intressejä. Webster Athens joudut mahdollisuuksia rakentaa taitojen ja osaamisen kautta opintomatkoja, konferensseja ja harjoittelupaikkoja. Meidän kampuksella, voit opiskella kulttuurisesti monimuotoisen ympäristöön, joka luo elinikäistä kansainvälistä verkostoa.

Webster University, perustettiin St. Louisissa, Missourissa vuonna 1915 on voittoa yhdysvaltalaisen yliopisto, joka on akkreditoitu Higher Learning komissio. Webster yliopiston oppimisympäristössä yhdistyvät mukavuudet pieni yliopisto, jossa mahdollisuudet suuri yksi. Kaikki on kunnossa meidän kampuksella antaa sinulle käytännön lähestymistapaa koulutukseen, joka liittyy työelämästä tulet pian tulla.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Athens

    9 Ipitou Street, 105 57, Athens

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä