Keystone logo
Welch College

Welch College

Welch College

Johdanto

Tietoa Welch College on omistaa ja ylläpitää National Association of Free Will baptisteja ja säännellään hallitus valitsee että yhdistys. College yhtyy uskomukset ja käytännöt esitetty Free Will Baptist Treatise.

National Association of Free Will baptistien perusti college kuten Free Will Baptist Bible College vuonna 1942. Opetushallituksen National Association valitsi Nashville ihanteellinen sivusto uuden college, keskeisellä paikalla tärkeimpiä keskuksia kirkkokuntien väestön Kaakkois, Southwest, ja Midwest.

Opetushallituksen valittujen Georgia native Linton C. Johnson kollegion ensimmäisen presidentin, postitse hän pidetään hallussa 34 vuotta. Ministeriön Dr. Johnson ja hänen vaimonsa Ruth oli yksittäinen vaikutus muotoiluun luonnetta kollegion, sen sponsoroinnin nimellisarvo, ja sen teologinen ilmaisun vuosisadan. Hänen johdollaan college siirtyi aloitteleva raamattukoulussa kattavaa, akkreditoitu raamattukoulusta lukuisia uusia rakennuksia ja opinto-ohjelmiin.

College ostanut yhden rakennuksen Richland Avenue historiallisessa Richland-West End naapurustossa, joka myöhemmin tunnettiin Davidson Hall. Kahdeksan opiskelijat kokoontuivat siellä vuonna 1942, joka sisältää alkuperäisen ylioppilaskunnassa. Alkuperäinen opettajat ja henkilökunta neljäsataa, mukaan lukien valaisimia kuten Laura Belle Barnard, JR Davidson ja Henry Melvin. Alun perin kahden vuoden laitos, college lisätty kolmasosaa opintovuoden 1949 ja neljäntenä vuonna 1950, ja myönsi ensimmäinen kandidaatin tutkinnot viiteen eläkeläiset vuonna 1951.

Vuonna 2012 college muutti nimensä Welch College merkiksi sen kehitystä kattavampi kristillinen opisto. Oppilaitos on nimetty John L Welch ja hänen vaimonsa Mary. Welch oli johtava hahmo tuo yhteen Itä-ja Länsi Free Will baptisteista perustaa National Association of Free Will Baptistien 1935 olleisiin ensimmäinen moderaattori ja sihteeri koulutustaso kyseisen yhdistyksen.

Lisäksi Dr. LC Johnson, Welch College on johtanut neljä puheenjohtajat: LR Ennis (1944-1947), Dr. Charles A. Thigpen (1979-1990), Dr. C. Thomas Malone (1990-2002), ja Dr. J. Matthew Pinson (2002-hetkellä). Tänään College ilmoittautuu noin 315 opiskelijoita vuosittain noin 22 valtiota ja useita kansainvälisiä maissa.

Campus Life Yhteisö - Olemme parempia yhdessä Tämä on jännittävää aikaa olevan Welch College jossa kasvatus on enemmän kuin kursseja ja oppikirjoja. Vaikka useimmat opiskelijat ovat jättäneet perheensä taakseen tultaessa täällä, tiivis yhteisö college sallii heidän kotonaan. Tiedekunnan ja henkilökunta ovat ystävällisiä ja helposti, ja lukuisat opiskelijajärjestöt-lukien eri ministeriön ryhmät, yhteisöt, sisäiset toimet, dramaattinen ja yhtyeitä, ja enemmän-tarjoavat opiskelijoille monia mahdollisuuksia kehittää mielekkäitä suhteita, jotka kestävät koko elämänsä.

On Campus Toiminta Block Party Block Party on college Perhepiknikiltä joka tapahtuu perjantaina toisen koko viikon jokaisen syyslukukauden. Piknik seuraa kampusklubi paraati, pelit ja viihde.

Rush Night Rush Night tapahtuu perjantaina kolmannen koko viikon jokaisen syyslukukauden. Neljä miestä kerhot (APHA Chi Omega Society, John Bunyan Society, Pi Gamma Chi Society, ja William Jennings Bryan Society), neljä naista kerhot (Christina Rossetti Society, Elizabeth Barrett Browning Society, Louisa Mae Alcott Society, ja Charlotte Bronte Society) , ja Commuter neuvosto ovat kilpailleet alusta lukukauden jäsenille. Yö on täynnä video komedioita luoma seurat, jotka tekevät yksi viimeinen yritys vakuuttaa uusia opiskelijoita liittymään niiden järjestämisestä. Tapahtuma päättyy kuntosalilla, kun uudet opiskelijat on sijoitettu puolivälissä tuomioistuimessa ja annetaan kaksi minuuttia "kiire" valitsemaansa Club. Jokaisen opiskelijan odotetaan liittyä johonkin seurojen, johon ne tulee kuulumaan kun he osallistuvat Welch College. Nämä klubit auttaa antamaan jokaiselle henkilölle tunteen sosiaalinen paikka, tarkoitus ja yhteyksien monimutkaisuutta meidän kampuksella.

Welch elokuvajuhlat Welch elokuvajuhlat on vuosittainen tapahtuma, joka aloitettiin vuonna 2008 keinona kannustaa kehittämään ja arvostusta videography taidemuotona ja ministeriön työkalu. Festivaali on avoin merkintöjä kirkosta nuorisoryhmät, alumni, ja jäsenet Welch College perhe. Palkinnot annetaan paras elokuva, paras suorituskyky, paras tekninen Merit, ja muut luokat klo tuomareiden harkintaan. Klikkaa festivaalin nimeä edellä lisätietoja.

Junior / Senior kopiokone Vuosittain junioriluokan järjestää muodollinen juhla ja viihdettä kunniaksi Senior luokka. On maksullinen osallistua.

Yhdyskuntapalvelu veri Drives Kaksi tai kolme kertaa vuodessa meidän tiedekunnan, henkilökunta ja ylioppilaskunnassa osallistua kampuksella verta asemia. SPR lähettää mobiili joukkue paikan päällä näihin tapahtumiin. Welch College on maine Nashville yhtenä alkuun asukasta kohden antaminen opistoilla.

Super Bowl of Caring Joka vuosi ennen Super Bowl, meidän kampusklubeista kilpailevat siitä, kuka pystyy keräämään eniten tölkit ruokaa. Yhteistyössä Super Bowl Caring organisaation, ne ovat sitten lahjoitetaan Second Harvest jaettavaksi vähävaraisille perheille yhteisössämme.

Project Kurpitsa Project kurpitsa tapahtuu 31 lokakuu vuosittain ellei päivä on sunnuntai. Koska ulottuma yhteisölle, oppilaskunnan isännöi mini-karnevaali kuin festivaali vaihtoehto lapsilla, jotka saattavat haluta osallistua. Kampusklubit toimivat kopeissa. Satoja paikallisen kirkon nuorten ja naapuruston lapset ja aikuiset yleensä läsnä.

Spiritual Formation Days of Prayer Yksi ainutlaatuinen piirre Welch College on hallinto, henkilökunta ja henkilöstö, ja ylioppilaskunnassa että kumoaa muita toimintoja yksi päivä lukukauden rukoilemaan. Vaikka me käännämme sydämemme Jumalan puoleen enemmän kuin kerran lukukaudessa, emme nauti Rukouspäivän kuin aikaa keskittyä Herran siunauksia ja pyydä Hänen puheenvuoronsa elämässämme.

Nähdään Pole Nähdään Pole (SYATP) on vuosittainen kokoontuminen Christian kaikenikäisille oppilaille klo lipputanko edessä paikallisen koulun rukoukseen, pyhien kirjoitusten lukemista, ja virsi-laulu aikana varhain aamulla ennen koulun alkua. Tämä tapahtuma tapahtuu joka neljäs keskiviikko syyskuussa.

Student Revivals Tyypillisesti opiskelijaneuvoston suunnittelevat tapahtumia, kuten opiskelija johti herätystilaisuuksissa.Tommy, jaksot rukous ja paasto, tai konsertteja rukouksen kehottamaan toisiaan kohti suurempaa sitoutumista Jumalan johtava ja kuuliaisina Hänen Word.

johtajuuden kehittäminen Johtajakoulutus Resident avustajat, Student neuvoston jäsenten, opiskelijoiden ohjaajat, ja SpirituaLife johtajat tulevat viikon etuajassa laskevan lukukauden ajan tiiviin harjoittelun. Niillä on myös mahdollisuus käytännön soveltamisesta näiden palvelija-johtaja taitoja, koska ne auttavat uudet opiskelijat aikana Keltanokka Suunta, viikko ennen college alkaa. Harja-up koulutustilaisuuksia sitten jatkuvan koko vuoden.

Tennessee Intercollegiate State Legislature (TISL) Welch College tukee Tennessee Intercollegiate valtion lainsäätäjä (TISL) lähettämällä edustajaa Student neuvoston vuosittaisen keskusteleva istuntoja lainsäädännöllisiä kerroksessa osavaltion pääkaupunki. Edustajamme voitti "Best senaattori" palkinnon syksyllä 2011.

Online Learning Ansaita määrin mistä tahansa Oletko voi vakavasti harkita muuttamisesta tutkimuksiin kuin Welch College kampuksen opiskelija? Ei hätää! Welch College voi tulla missä olet, kunhan sinulla on hyvä Internet-yhteys.

Tämä on täydellinen ohjelma aikuisille, jotka löytävät itsensä jo hoitavat perheen, kirkon, työpaikan tai uran. He voivat työskennellä yhä tehokkaampia kirkon tai liike työntekijöitä, keskeyttämättä nykyisen vastuunsa.

Jos olet samaa sitoutumista uskollisuutta, huippuosaamista ja palvelu kaikessa, niin meidän pitäisi puhua! Ohjelmamme on akkreditoitu, sama kuin kampuksen ohjelma. Uskollisuus Jumalan Sanan kaikessa kaikkiaan kurssien, kaikkien opiskelijoiden ja kaikki tiedekunnan. Eli Welch College, kampuksella tai verkossa.

Sijainnit

  • Nashville

    3606 West End Avenue Nashville, Tennessee 37205, 37205, Nashville

    Kysymyksiä