Keystone logo
West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

Johdanto

WVU Reed College of Media on opiskelijakeskeinen toimittajakoulu , joka on valmistuttanut toimittajia ja strategisia viestijöitä vuodesta 1939 lähtien.

Vaikka WVU Reed College of Media perustuu perinteisiin, se tarjoaa myös innovatiivisen opetussuunnitelman ja todellisia kokemuksia, jotka valmistavat opiskelijoita nykypäivän media-alan ammatteihin. Verkkokoulutuksen edelläkävijä Integroitu markkinointiviestintä (IMC) -ohjelma on maan ensimmäinen täysin verkossa toimiva maisteriohjelma, ja sen Data Marketing Communications (DMC) -ohjelma on maan ensimmäinen maisteriohjelma, joka keskittyy erityisesti datan vaikutukseen markkinointiviestintään.

Tietoja tohtori Perley Isaac ReedistäTohtori Perley Isaac Reed perusti vuonna 1939 Länsi-Virginian yliopiston mediakorkeakoulun. Entinen englannin kielen ja journalismin professori Reed auttoi laajentamaan WVU:n journalismin kurssitarjontaa, ja hänet nimitettiin College of Median ensimmäiseksi johtajaksi, kun siitä tuli itsenäinen koulu.

Reed oli avainasemassa monien College of Median opiskelijajärjestöjen perustamisessa. Hän auttoi myös perustamaan kaksi kansallista ryhmää - Kappa Tau Alphan, korkeakoulujen kunniayhdistyksen, joka tunnustaa akateemisen huippuosaamisen ja edistää journalismia ja joukkoviestintää koskevaa oppineisuutta, sekä American Society of Journalism School Administrators -järjestön, joka myöhemmin liitettiin Association for Education in Journalism -järjestöön.

Reed uskoi siihen, että journalistiikan opiskelijat olivat tietoisia alan ammattilaisista ja läheisessä yhteydessä heihin, ja hän kutsui usein lehdistön edustajia pitämään erikoisluentoja opiskelijoille. Tämä ajatus jatkuu erityisten tapahtumien, kuten Collegen vuotuisen "Journalism Weekin" ja Ogden Newspapers -seminaarisarjan kautta, sekä monien alumnien kautta, jotka palaavat alma materiinsa vierailevina luennoitsijoina ja ammattilaisina.

Reed symboloi ennen kaikkea journalismin ja joukkoviestinnän ammattimaisuutta. Hän uskoi kurinalaisuuteen ja kovaan työhön - niin itselleen kuin tiedekunnalleen ja oppilailleen - ja eli sanonnan mukaan: "Tarkkuutta! Tarkkuus! Tarkkuus!"

Reedin perintöön kuuluu paitsi WVU:n vakiintunut mediakorkeakoulu myös vaikeammin määriteltävissä oleva ammattitaidon henki, joka on iskostettu opiskelijoihin, jotka työskentelevät nyt toimittajina ja ammatillisina viestijöinä ympäri maailmaa.

Martin Hallin lyhyt historiaMartin Hall sijaitsee WVU:n keskustakampuksen sydämessä ja on yliopiston kampuksen vanhin rakennus. Se valmistui vuonna 1870, ja sen alkuperäinen nimi oli University Hall. Se oli ensimmäinen rakennus, jonka uusi Länsi-Virginian yliopisto, joka perustettiin yhdistämällä Woodburn Female Seminary ja Monongalia Academy vuonna 1867, rakensi.

i,jhtdsb

Martin Hallin ainutlaatuisuus pelasti sen tuhoutumiselta, mikä oli monien yliopiston varhaisten rakennusten kohtalona, jotka purettiin uuden rakentamisen tieltä. Martin Hallia ja muita Woodburn Circle -rakennuksia (Woodburn Hall ja Chitwood Hall) pidetään korvaamattomana esimerkkinä 1800-luvun arkkitehtuurista, ja ne on merkitty National Register of Historic Places -rekisteriin.\nYliopiston entisen arkkitehdin George A. Smythin mukaan Martin Hall "rakennettiin klassisen herätysliikkeen eklektisellä kaudella, ja se voidaan tunnistaa toisen empiren ranskalaiseen tyyliin".

Rakennus nimettiin uudelleen Martin Halliksi vuonna 1889 yliopiston ensimmäisen presidentin, pastori Alexander Martinin kunniaksi. Skotlannissa syntynyt metodistipappi Martin toimi WVU:n presidenttinä sen perustamisesta vuoteen 1875.

Lähes 50 vuoden ajan Martin Hall oli kaikkien prep-opiskelijoiden luokkien keskus ja toimi Columbian ja Parthenon-kirjallisuusseurojen päämajana. Vuodesta 1918 vuoteen 1952 siinä toimi fysiikan laitos.

Sisään 1952, Dr. Perley Isaac Reed, dekaani College of Media, vetoomuksen siirtää College sen ahtaat tilat yläkerrassa Woodburn Hall Martin Hall. Remontin jälkeen College of Media muutti uusiin tiloihinsa vuonna 1953.

Dekaani Guy Stewartin johdolla rakennukseen tehtiin suuria korjauksia vuosina 1976-1977. Martin Hall tyhjennettiin ja rakennettiin uudet sisätilat, jotta luokka- ja toimistotiloja saatiin parannettua ja tiloja parannettua.

Vuodesta 2005 lähtien Martin Hallissa on tehty toinenkin peruskorjaussarja, jonka tarkoituksena on parantaa rakennuksen ikääntyvää infrastruktuuria ja tarjota nykyaikaisempi opetusympäristö College of Median opiskelijoille. Martin Hallin viimeaikaiset remontit ovat jatkoa dekaani Stewartin visiolle, jolla Media College of Media on tuotu 2000-luvulle.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • USA Online

    USA Online, Yhdysvallat

Kysymyksiä