Keystone logo
Western Caspian University

Western Caspian University

Western Caspian University

Johdanto

Western University (nykyään Western Caspian University), Azerbaidžanin ensimmäinen yksityinen korkeakoulu, perustettiin vuonna 1991. Länsi-Kaspian yliopisto on ollut UNESCOn alaisen yliopistojen kansainvälisen liiton jäsen vuodesta 1992, Euroopan johtamisen kehittämisrahaston jäsen vuodesta 1996 ja Mustanmeren yliopistojen verkoston jäsen vuodesta 1999 sekä Kaukasuksen Eurooppa-opintojen yhdistys (AESC), poliittisten opintojen yhdistys (PSA), Euroopan tieteenfilosofiayhdistys (EPSA), YK: n kestävän kehityksen ratkaisujen verkosto (SDSN), Kansainvälinen yliopistojen liitto, Kansainvälinen kiipeily- ja vuorikiipeilyliitto (UIAA), YK: n vuoristokumppanuusohjelma, Kansainvälisten koulutushallintojen yhdistys (AIEA) ja useita muita kansainvälisiä järjestöjä, neuvostoja ja yhdistyksiä.

WCU tekee tiivistä yhteistyötä monien kansainvälisten oppilaitosten kanssa. Useiden riippumattomien arvioiden mukaan WCU kuuluu kymmenen parhaan äskettäin perustetun yliopiston joukkoon tällä kehittyvällä maantieteellisellä alueella. Tämän toimielimen perustamiseen vaikuttivat Itä-Euroopassa ja IVY-alueella Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen vuonna 1991 tapahtuneet sosio-poliittiset ja taloudelliset prosessit. Yliopiston tavoitteena on luoda täydellinen koulutusilmapiiri maailmanlaajuisesti tunnustetulle koulutukselle ja valmistaa opiskelijoita saavuttamaan järjestelmällinen menestys tulevassa urallaan kansainvälisellä tasolla. WCU osallistuu säännöllisesti kansainvälisiin ohjelmiin ja hankkeisiin, joiden avulla laajennamme akateemista toimintapohjaamme, vahvistamme mainettamme kaikkialla koulutusmaailmassa ja luomme puitteet kestävälle kehityksellemme.

Kansainväliset suhteet

Joka vuosi WCU yhdessä paikallisten asiantuntijoiden kanssa kutsuu luennoitsijoita Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta, Ranskasta, Saksasta, Alankomaista jne. WCU tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ulkomailla Euroopassa, Yhdysvalloissa ja muissa maissa sekä lyhyen että pitkän aikavälin upottamiseen. Yliopisto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin opiskelijavaihto-ohjelmiin, kuten Erasmus Mundus, Mevlana jne. WCU tarjoaa myös MBA-tutkinnon yhteistyössä Sveitsin kauppakorkeakoulun (UBIS) kanssa.

Yliopisto jatkaa rakenteidensa uudistamista. Infrastruktuurin, pedagogisen materiaalin ja teknisten osien vahvistamiseksi toteutetaan johdonmukaisia toimenpiteitä. Eri alojen huippulaboratorioita on lisätty sen lisäksi, että opetusmenetelmiä on päivitetty korkeimpien kansainvälisten standardien tasolle. Tavoitteenamme on kehittää tutkinnon suorittaneiden ammattitaitoa ja johtamisominaisuuksia liiketoiminnan, hallinnon jne. perustuu kansallisiin ja monikulttuurisiin arvoihin ja on kehitetty käyttäen huipputeknologiaa, kansainvälisiä parhaita käytäntöjä ja korkeimpia eettisiä standardeja.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Western Caspian University!

Kampuksen ominaisuudet

    Sijainnit

    • Baku

      Istiglaliyyat,31, 1001, Baku

    Kysymyksiä