Keystone logo
© Eva Dang
Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Johdanto

Westminster Kingsway College on yksi suurimmista koulutuksen tarjoajista Lontoon keskustassa, ja siellä on pääkaupunkiseudun opetuskeskuksia, jotka tarjoavat laajan valikoiman kursseja, kuten englantilaista kieltä, yliopiston kursseja ja peruskursseja.

Joka vuosi Westminster Kingsway College toivottaa tervetulleiksi kansainväliset opiskelijat kaikkialta maailmasta . Kosmopoliittisen korkeakouluyhteisömme sisältää yli 60 kansallisuutta, jotka puhuvat 54 eri kieltä . Toivotamme tervetulleeksi kaikkien sellaisten kansallisuuksien opiskelijoita, jotka ovat joko asettuneet Isossa-Britanniassa tai matkustaneet Lontooseen nimenomaan opiskelemaan kanssamme. Voit opiskella yhdessä oppilaiden kanssa eri puolilta maailmaa, ja kokemuksesi kanssamme suuresti rikastuttaa tätä monimuotoisuutta. College tarjoaa laajan valikoiman kursseja, joilla on mahdollisuuksia edetä yliopistoon. Meillä on erinomainen maine vieraanvaraisuuden alalla, ja merkittävimpiä alumneja ovat tv-kokki Jamie Oliver.

59923_soho.jpg

Kaikki Westminster Kingsway Collegen tarjoamat kurssit on suunniteltu auttamaan sinua saamaan kaiken irti oppimiskokemuksesta. Tarjoamme erilaisia ​​kursseja kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat kehittää ammattitaitoa tai saavuttaa akateemisen pätevyyden.

British Council on akkreditoitu Westminster Kingsway Collegessa englannin kielen opetukseen ja Englannin englantilaisen jäsenen jäseneksi . Westminster Kingsway Collegen englannin kielen opetusta on myös tunnustettu huippuyksikönä Englannin kielen ja kansainvälisen koulutuksen sanomalehdellä EL Gazette, joka perustuu British Councilin äskettäiseen tarkastukseen.

Westminster Kingsway Collegessa erikoistumiskursseja ovat:

 • Kansainväliset englannin kielen kursseja
 • Kansainväliset Hospitality Diplomat kulinaarisissa
 • Ammatilliset kurssit Creative Industries
 • Peruskurssit liiketoiminnassa ja kulinaarisissa taiteissa

59924_ImagecopyrightWestminsterKingswayCollege13.jpg

Miksi opiskella meitä

Valitsemalla opiskella Westminster Kingsway Collegessa teet suuren askeleen kohti jännittävää ja menestyksekästä tulevaisuutta opiskelemaan yhdessä jännittävimmistä ja eloisammista kaupungeista maailmassa. Matkustat Lontooseen, Englantiin ja voit kävellä samoilla kaduilla kuin historiassa, kun olet lukenut kuningattaret, kuningattaret, prinsit ja prinsessat, lukeneet sanomalehdissä ja katsot televisiota. Lontoon silta, National Gallery ja Lontoon torni, halusitko historiaa tai modernia taidetta, löydät sen tässä jännittävässä kaupungissa. Voit kävellä kauniita puistoja ja puutarhoja, käydä maailmanluokan museoissa ja gallerioissa ja nauttia kulttuurista, kuvataiteista ja teatterista. Voit myös vierailla läheisillä paikoilla, kuten Brightonin rannikolla, Kentin puutarhilla, Shakespearen syntymäpaikalla Stratford-upon-Avonilla ja kuuluisan Windsor Castlein kuninkaallisessa asunnossa. Kaupungin sydämessä sijaitseva Westminster Kingsway College on lähellä tärkeimpiä liikennekeskuksia, joiden avulla voit matkustaa eurooppalaisiin naapureihimme.

Miksi Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway Collegessa olevat kansainväliset opiskelijat voivat käyttää erilaisia ​​kursseja ystävällisessä ja ammatillisessa ympäristössä, joka antaa sinulle parhaan oppimiskokemuksen.

College tarjoaa sinulle:

 • Ensiluokkainen opettaja opettajilta ja kouluttajilta, jotka ovat työskennelleet valitsemassasi teollisuudessa ja kehittäneet opetusosaamistaan, jotta voit oppia ja saada eniten hyötyä valitsemastasi erikoisalasta
 • Tutorit ja tukihenkilöt, jotka voivat tukea sinua koko opintojen ajan
 • Edistyminen monille eri yliopistoille mukaan lukien Russell Groupin yliopistot
 • Erinomaiset tulokset opiskelijoille sitoutuneille opiskelijoille ja kustannustehokkaille kursseille, jotka tarjoavat sinulle vastinetta rahalle
 • Ensiluokkaiset palvelut ja resurssit kaikissa oppilaitoksissa, joissa on ilmainen internetyhteys ja jäsenyydet oppimiskeskuksille. Oppimiskeskukset on suunniteltu erityisesti muille kuin englanninkielisille puhujille, jotta kaikilla kansainvälisillä opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää täysipainoisesti palveluja.
 • Erinomainen sijainti lähellä päälinjojen juna- ja metroasemia Lontoon keskustassa
 • Kansainvälinen tiimi ja opiskelijoiden tukitiimi, joka tarjoaa apua ja neuvoja opinnoissasi
 • Mahdollisuus osallistua kansallisiin kilpailuihin ja tapahtumiin, kun opiskelet Westminster Kingsway Collegessa
 • Turvallinen ja mukava oppimisympäristö auttaa maksimoimaan kaikki mahdollisuudet saavuttaa henkilökohtaiset tavoitteet.

Kansainvälinen toimistotuki

Kansainvälinen virkamies on ensimmäinen yhteyskohta kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan opiskeluja Westminster Kingsway Collegessa. Voimme tarjota myös laajan valikoiman ylimääräisiä tukia Westminster Kingsway Collegen kansainvälisille opiskelijoille, jotka auttavat sinua opintojen etenemisestä ja taloudellisesta neuvosta. Autamme myös kansainvälisiä opiskelijoita löytämään majoitus, erikoistuneiden majoituspalvelujen tarjoajien kautta.

Visa

Westminster Kingsway College on Tier 4-sponsori. Asiantunteva henkilökunta auttaa sinua Tier 4 -viisumi- ja lyhytkestoisen tutkimus Visa -hakuprosessin avulla.

Sijainnit

 • London

  Victoria Centre, Vincent Square, SW1P 2PD, London

Kysymyksiä