Keystone logo
University of Westminster Taide ja kehittyvät teknologiat MA
University of Westminster

Taide ja kehittyvät teknologiat MA

London, Yhdistynyt kuningaskunta

2 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1 700 / per year *

Kampuksella

* kansainvälinen | Iso-Britannia: 11 500 puntaa

Postgraduate Online Open Day

Johdanto

Art and Emerging Technologies MA tutkii luovien teknologioiden kokeellisia sovelluksia taidekäytännössä, edistyneiden digitaalisten taitojen kehittämistä ja niiden vaikutuksia yhteiskuntaan, kulttuuriin ja ympäristöön.

Sinua rohkaistaan pitämään teknologiaa olennaisena osana luovaa prosessia, kun lähdet tutkimusmatkalle ja etsit innovatiivisia suuntia laajentaa ja rikastuttaa käytäntöäsi. Tähän voi sisältyä yhteistyö teknologian kanssa, ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen potentiaalin hyödyntäminen, tarinoiden luominen transmediatekniikoiden avulla, yleisön sitoutumisen ja osallistavan kulttuurin edistäminen, vuorovaikutteisten objektien luominen sekä fyysisten ja digitaalisten tilojen rakentaminen ja muuttaminen.

Studiokäytännöt ja laboratoriot mahdollistavat kehittyneiden teknologioiden, kuten virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden, paikannustekniikoiden, virtuaalisen tuotannon, fotogrammetrian, fyysisen tietojenkäsittelyn, luovan koodauksen, anturitekniikoiden, puettavien innovaatioiden, interaktiivisten ympäristöjen ja tekoälyn luovan soveltamisen kekseliäisen käytön. .

Kurssi vastaa luovan teollisuuden vaatimuksiin monipuolisille, mielikuvituksellisille ja teknologisesti taitaville taiteen tutkinnon suorittaneille ja painottaa vahvasti ammattitaitoa. Ydinmoduulien ja vuoden mittaisen Professional Practice -moduulin kautta osallistut todellisiin projekteihin, jotka haastavat digitaalisen taiteen ja luovan median käytännöt ja käytännöt. Luot töitä erilaisille yleisöille, alustoille ja yhteyksille, teet yhteistyötä yhteisöjen ja verkostojen kanssa ja kohtaat todellisia pikkujuttuja ja alan haasteita.

Tärkeimmät syyt opiskella kanssamme

  • Upea sijainti – Nautit kaikista opiskelun eduista Harrow'n kampuksellamme – vain 20 minuutin metromatkan päässä Lontoon keskustasta, luovan ja teknologiateollisuuden maailmanlaajuisesta keskuksesta.
  • Palvelut – Sinulla on pääsy alan tason palveluihin, mukaan lukien Emerging Media Space, tietokonelaboratoriot, valokuvausvihreä näyttö, elokuvastudiot, editointisviitit, 3D-työpajat, 2D-tulostus ja valokuvatulostus sekä pimiötilat.
  • CREAMin tiedottaman kurssin on kehittänyt yliopiston CREAM-tutkimuskeskuksen (taiteen ja median tutkimuskeskus) tutkimus. Maailmanlaajuinen verkostomme tarjoaa sinulle pääsyn ammattimaiseen tuotantoon ja yleisön osallistumismahdollisuuksiin näyttelyistä ja esityksistä verkkoalustoille ja elokuvanäytöksiin
  • Valitse polkusi – tämä kurssi tukee tiukkaa kokeilua ja "luovaa leikkimistä" keinona kommunikoida, löytää ja kehittää oivalluksia. Sinua tuetaan kehittämään joustavia lähestymistapoja valitsemallesi erikoisalalle

Miksi opiskella tätä kurssia?

Rakenna teollisuusyhteyksiä

Ammatilliset harjoittelumoduulimme auttavat sinua kehittämään vahvoja yhteyksiä taiteen ja teknologian alalla Lontoossa ja sen ulkopuolella.

Opi avoimessa, kannustavassa ympäristössä

Tutustu käytäntöösi akateemisen ja teknisen henkilöstömme tukemana.

Modernit tilat

Nauti alan tason tiloista, kuten Emerging Media Spacesta, tietokonelaboratorioista, valokuvausvihreistä näyttö- ja elokuvastudioista, editointisviiteistä, 3D-työpajoista, 2D-tulostamisesta ja valokuvatulostamisesta sekä pimiötiloista.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Ohjelman tarjonta

Tietoja koulusta

Kysymyksiä