Keystone logo
Whitecliffe College of Arts & Design

Whitecliffe College of Arts & Design

Whitecliffe College of Arts & Design

Johdanto

WHITECLIFFE yleiskatsaus

Whitecliffe College of Arts and Design on loistava 1982 korkeakouluja palkittu perustettu Auckland, Uusi-Seelanti

Kansainvälisesti tunnustettu ammatillisia kursseja, tutkintoihin, Master Kuvataide, valokuva media, muoti suunnittelu, graafinen suunnittelu, taide menijimeonteu, taideterapiaan Se on aktiivinen.

Whitecliffe tarjoaa moderneja, kansainvälisesti merkitykselliset kurssien kautta vakiintunut taiteilijat, suunnittelijat, koulutuksen ammattilaisia, ja tutkijat. Opiskelija kehittää luovaa ja kriittistä ajattelua, tutkimus, viestintä, esiintymistaidot ja oppii nykytaiteen näyttely maailmassa suunnittelun, harjoittelupaikkoja, kansainvälinen vierailevia puhujia, alan asiantuntijoita. Professional prosessi Whitecliffe mitään arvoa kunkin oman luovuuden ja riskinoton kannustetaan jatko-opintoja.

Whitecliffe valmistuneet ovat selkeitä ja on korkeatasoista luovan ajattelun ja leveä, alan standardin tekniikoita. Ne ovat sitoutuneet vahva ja erittäin visuaalinen edustus nykykulttuurin ja luovan teollisuuden muodostaa luovia ideoita syntyy.

kasvatustavoitteita

Whitecliffe on yksi parhaista valmistuneiden ja edistää luovien ihmisten taiteellisen suunnittelun kouluissa, jotka toimivat itsenäisesti.

Whitecliffe muodostavat kulttuurin rikastumista oppimisen ja käytäntöjen taiteen ja antaa elämää muuttava oppimiskokemuksena läpi design koulutuksen, tutkimuksen ja oppimisen.

Whitecliffe opiskelijat huippuosaamiseen, innovaatio, monimuotoisuus sekä yhteisön kautta luova prosessi. Whitecliffe valmistuneet ovat esteettinen tuomion, asiantuntemusta ja luottamusta, yhteistyötä, osaamista.

Ydinliiketoimintaan Whitecliffe kehitettiin työn kautta henkilökunnan, opiskelijoiden ja alumnien. Vuonna Whitecliffe ideoita ja ilmaisun uskoo eri alueilla. Kautta erilaisille materiaaleille, prosesseja, menetelmiä jne uskon, että valmistuneet ovat johtajia on oltava syvällistä ajattelua ja käytäntöä kuhunkin kenttään. Tiukan arvostelun ja älyllinen keskustelu ja keskinäinen kunnioitus hankkii valmiudet yhdessä yhteisön kanssa.

ohjelma

Foundation Degree AMK: NZQF Taso 4

Art & Design ammatillisia kursseja
Digital Media & Design ammatillisia kursseja
18 viikkoa kurssi alkaa helmikuussa vuosittain heinäkuussa
Portfolio tarpeeton
IELTS 5.5 tai uudempi

Tutkinto: Fine Arts NZQF Level 7

taide
graafinen suunnittelu
valokuvatulostusmateriaali
Muotisuunnittelijat
Käynnistäminen helmikuussa vuosittain
Portfolio tarvitaan
IELTS 6.0 tai uudempi

Masters: NZQF Level 8, Taso 9

Ylempi korkeakoulututkinto Kuvataiteen
Fine Art Masters Foundation Programme
Masters Degree in Arts Management
Master of Art Therapy Foundation Degree
Masters Degree in Art Therapy
Ympäristöystävällinen muoti Masters
Kaikki master-kurssin suorittamisesta, opiskelijat voivat osallistua opetukseen työskennellessään vähemmän
IELTS 6.5 tai uudempi

Miksi Whitecliffe?

1.Whitecliffe paistaa School of Art and Design palkintoja erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa opiskelijoita, alumnien, tiedekunnan. Pääasiallinen sisältö sisältää palkinto

 • Eden Arts Taidekoulut Top Award 2011 -kilpailussa ensimmäisenä vuonna, joista yksi sai tähän mennessä aloitettu.
 • Australasian valmistunut Year - Muotisuunnittelijat
 • Australasian valmistunut Year - Visual Communication
 • id Emerging Suunnittelija
 • parhaat palkinnot
 • AgIdeas

2.Whitecliffe poikamies, pre-perustutkintoa ohjelma koostuu oppilaskeskeisestä perustuva tunnistaminen ja vaaliminen yksilöllisyyttä ja intohimo yksittäisen opiskelijan. opiskelijat Uusi media, moderni käsiteKokemukset ja Perinteiset materiaalit, taitojen, asenteidenTietoa rakennuksen. 3.Whitecliffe peruskurssit opetetaan art design. Valitset sitten suuria opiskelijoille Piirustus, maalaus, muotoilu tekniikkaSiihen mahtuu. 4.Whitecliffe on Business, markkinointi, etiikkaEräs käyttökelpoinen tekniikka eri alojen perusteella, ja tarjoaa kattavat ammatillista kokemusta alan tulevaisuuden uran opiskelijoiden. 5. Opiskelija kolmantena vuonna Näyttelyissä, kansainvälinen vierailevia puhujia, alan asiantuntijat, konferensseja, pakollinen harjoittelupaikkojaKokemukset modernin taiteen ja muotoilun maailmassa. 6. Perustuen Chunghak tukemaan perustutkintoa Creative Technology ResearchFuusio kuvataiteen ja teknologian vaatimat julkisen ja ammattialat. 7.Pienet luokat PracticeOpiskelijoille ja tiedekunnan kommunikoivat henkilökohtaisesti päivittäin. Koska toisella luokalla oppilaat päästetään kampuksen koko viikon Whitecliffe tarjonnut henkilökohtainen työtila tai studio.

8.Ongelmanratkaisutaitoja ja luovien ratkaisujenOn suositeltavaa keskittyä. Sekä kehittää yksilön luovuutta ja kriittistä ajattelua, tutkimus, viestintä ja esiintymistaidot kautta rikastamiseen.

 1. Luovuus edellyttää orgaanisen yhdistelmä mielikuvitusta, keskittyminen ja joustavuus. Monet valmistuneet Fine Arts Luovaa ajattelua ja tuottajienSe on saanut tunnustusta mahdollisimman onnistunut yhdistämällä hankittuja taitoja eri aloilla Art & Design kurssi. 10.Keskimääräinen tuloutusmenetel- ja valmistumisprosessia WhitecliffeUusi-Seelanti on yksi korkeimmista taiteen ja Designkurssit 80%A.

perustutkintoa yleiskatsaus

taide

Whitecliffe Fine Arts valmistuneet ovat vahvasti osoittaa ilmaista ajatuksiaan ja houkutteleva. Laaja ymmärrys laajalla alalla taiteen ja koskettaa neliön ja sopeutumaan jatkuvasti kritiikkiä ja ajatella nopeasti liittyy eturintamassa nykykulttuurin.

Taide suurten laittaa nykytaiteen käytännössä nykyajan teoria, keskittyen visuaalinen kieli. Rohkaistakseen taiteellisen käytännön mielekkäästi ja luovan median omilla aloillaan tukemaan ja kasvattamaan tarvittavat taidot, tekniikat ja teoria luovuutta opiskelijoiden soveltaa taitoja ja teoriaa.

opiskelijat Maalausta, piirustusta, taidegrafiikan, valokuvauksen, videon, digitaalisen median, perinteinen / moderni materiaalit, tekniikat, lähestymistavat ja pilkataanTutkia. Vuosittaisten työpajoja ja erityisiä luentoja Videotuotanto, 3D taideinstallaatio Oppiminen taiteen. Whitecliffe opiskelijat tarjoavat henkilökohtaista ateljeetila.

graafinen suunnittelu

Whitecliffe graafinen suunnittelu valmistuneet täytyy ymmärtää nykyajan / perinteinen graafinen suunnittelu ja miten ajatella jatkuvasti. Systemaattisesti tutkia suunnitteluprojekti kautta monenlaisia ​​taitoja ja saada korkea tunnustusta alan esittämällä monenlaisia ​​visuaalisessa lopputuloksessa.

opiskelijat Tutkimus, ongelmanratkaisu, ja visuaalisen viestinnänJos osallistut etsintä perinteiset / digitaalisen median. Vakiintuneet ohjelmistot Kuvat, valokuvaus, taidegrafiikanOpi tasapaino. Tämä prosessi Publishing suunnittelu, liikkuvaa grafiikkaa, konserniviestintä, web suunnittelu, pakkaus, mainonta, taiteen suuntaan, brändin identiteetti, suunnittelun teoria, harjoittelupaikkoja, näyttelyitä, live alushousutSe sisältää. Kautta edellä prosessin tukemiseksi avaintekijöitä taiteen suuntaan, brändi-identiteetti, graafinen suunnittelu, suunnittelun teoria. Opiskelijat haluavat perustuvan tulevaisuuden suunnittelun alalla yli vuoden, viimeisen vuoden projektia omia. Opiskelija kehittää teknistä asiantuntemusta laajentaa teollisuuden yhteyksiä kautta työharjoitteluun, näyttelyitä, live alushousut. Kaikki tiedekunnan jäsenet ovat aktiivisesti tutkimus ja suunnittelu vakiintuneiden suunnittelija.

valokuvatulostusmateriaali

Whitecliffe valokuvatulostusmateriaali valmistuneet ovat luovia, ja kokenut selvä kuva maker. He selvästi ymmärtää alan standardeja ja tehokkaasti kommunikoida visio ja luottamusta nykyajan ympäristössä.

Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille perustaidot, tekniikoita, menetelmiä, luovuudesta, soveltava taitoja ja teoriaa. Kokemusten perusteella monien luovan linssi mediaa tärkeimmistä taiteellisen käytäntö.

Analoginen / digitaalinen tekniikka ja digitaalisen työnkulun, värinhallinta, ja kehittynyt valotekniikkaIntensiivinen tutkimus. Suuria valokuvia perustuu valotekniikka, kuva (video) Sound työpaikatKuten keskittyen osaamisalueita. Keskeiset tiedotusvälineet kuva opiskelijat Asiantuntijat linssi / kamera / äänilaitteita, ja kuvantamislaitteitaVoit käyttää. Opiskelija oppii strategiaa esittelemällä erityistä ammatillista valokuvatyön pitkän aikavälin hanke kuvakirjaLuo

Muotisuunnittelijat

Whitecliffe vaatesuunnittelua valmistuneet ovat alan standardin tekniikoita on korkea luovaa ajattelua ja uskallusta kokeilla. Henkilökohtainen näkemys ja innovatiivisia ura noudatetaan alan ammattilaiset.

Vaatesuunnittelua suurten aiheuttaa ajatteluun ja luovan kehittämisen suunnittelun estetiikka perustuu sovellettu taidot, käytännön taidot ensimmäisellä luokalla. Opiskelija oppii suunnittelemaan tutkimus- ja konseptin kehityksen taitojen ilmaista oman identiteettinsä, niin moderni ja alkuperäisen suunnittelun johdonmukaisuus.

Korkea alan standardi tapa oppia perustukset, kaavoitukseen Pukinevalmistuksesta loppuun työn asiantuntijatasolla.

Muotisuunnittelukurssit Suunnittelu tutkimus, konsepti kehitys, teollisuus-tason malli alttarin, vaatteet tuotanto, teknologia, muoti, kangas jalostus, ompelu, ympäristöystävällinen tutkimus, luonnollinen värjäysSe keskittyy. Se sisältää muodin historia, teoria, kuvat, erikoistunut tutkimus. Whitecliffe on johtava maailmanlaajuinen muoti trendi ennustaminen Web-sivuston, WGSN Tuki pääsy. Opiskelija ongelma nyky-yhteiskunnassa läpi alan käytännön perusteella tai suunnitella omia Liikunta ympäristöystävällisiä, luonnollinen värjäys Sinulle annetaan mahdollisuus keskittyä tällaista. opiskelijat Uusi-Seelanti muotiviikoilla, Paikallinen suunnittelija, harjoittelujakson ulkomailla ostajille.

Kansainvälinen opiskelija hakemusten

Kansainväliset opiskelijat Alaikäraja on 18 vuotta. Vain opiskelijoille alle 19-vuotiaiden vaatia todisteita olet Guardian Oakland asuva ensimmäisenä vuonna.

Jokainen tositteet käsitellään erikseen Whitecliffe. Tutkittuaan kolme tärkeää osaa Admissions komitea ottamista opiskelija kussakin useita etuja. Määritetään, että opiskelija voi menestyksekkäästi tutkinnonsuoritusoikeus ottamista.

miten

Lisätietoja löytyy viimeisellä sivulla koulun käsikirjan.

1. Report Card: Lukio tai yliopisto laadut

Opiskelijat ulkomailta oppaina antoi kaikille tulee suorittaa lukion kursseja maassa.

2. Portfolio

Työssä tulisi 20-12 voi näyttää monenlaisia ​​mahdollisuuksia. Salkun voidaan konfiguroida toimimaan alalla, joka on tyypillinen opiskelija.

Opiskelija (ulkomailla) voi hyväksyä salkun digitaalisessa muodossa.

3. haastattelu

Kaikkien hakijoiden on oltava valmis puhumaan luonnollisesti oman salkun haastattelussa töitä ja ideoita. Asun ulkomailla opiskelijat voidaan haastateltiin Skype tai puhelimitse.

4. Pääsymaksu Tilaa uutiskirjeemme

Foundation Degree ja kandidaatin hakijoiden on täytettävä tunnustukset Letters yli 250 sanaa.

hyvä valinta

Opiskelijat, jotka ovat koskaan tutkittu tai ohjaajille tai työhön liittyvää tukea voidaan valita paras malli. Katso yksityiskohtainen artiklan 2 jakso.

Tuki määräaikaHevoset ovat lokakuussa. Se voi tukea jopa määräajan jälkeen.

Kun prosessi tukea määräaika

Määräajan jälkeen tehdään tunnustukset menettelyn alla.

Opiskelija voi pyytää haastatteluja ja apua jos oleskelee ulkomailla se korvataan puhelimitse tai Skype. Jos Excel sovelluksen tasolla, se voidaan vapauttaa haastattelun.

Pääsymaksu opiskelijoille, jotka lähetetään kirjeen maahanpääsyn, ilmoittautuminen sopimus, opetusta laskuja.

Pääsymaksu sopimus (sovittu pääsy) ja opetusta laskut on toimitettava Whitecliffe välttämättä ilmoituksessa päivämäärä. Sitten (2 viikon kuluessa ottamista hyväksyntä) maksaa täyttä opetusta (Maksulliset Office of New Zealand) joka lähettää opetusta vahvistuksen maksusta.

Opetus sertifikaatti on asiakirja edellyttämä Immigration New Zealand opiskelijaviisumia.

opiskelijat Opetus

 • Säätiö Tutkinto Bachelor 2017 NZ $ 12.000 (18 viikkoa)
 • Perustutkintoa 2017 NZ $ 27.000 (1 vuosi)
 • Masters 2017 NZ $ 27.000 (1 vuosi)

Sijainnit

 • Auckland

  24 Balfour Road, Parnell, 1052, Auckland

  Kysymyksiä