Keystone logo
University of the Witwatersrand

University of the Witwatersrand

University of the Witwatersrand

Johdanto

Järki on strategisesti sijaitsee Johannesburgissa, maailmanluokan kaupunki ja taloudellinen keskus Etelä-Afrikassa, jossa on lukemattomia mahdollisuuksia opiskelijoiden ja henkilökunnan sitoutumaan ja esittää ratkaisuja, jotka edistävät maamme tietopohjan ja rakentaa tulevaisuuttamme. Yli 160 000 valmistuneesta 95-vuotisen historiansa aikana Wits on tehnyt ja tulee edelleen merkitsemään kansallisesti ja kansainvälisesti. Järki on sijoitettu 24th mukaan Times Higher Education Rankings yksi maailman top 100 yliopistoa, joista Fortune 500 Toimitusjohtajan valmistunut.

Tutustuminen Wits

Järki yliopisto on keskus korkeakoulutuksen ja tutkimuksen korkealaatuisia. Sen pitkä historia ja maine on rakennettu edistämään vapautta tiedustelu ja etsiä tietoa ja totuutta. Se jatkaa vahvistaa asemaansa johtavana tutkimus korkeakoululle Etelä-Afrikassa.

Järki Tänään

Järkeä, yksi Afrikan johtava tutkimusta yliopistoissa pyrkii olemaan innovatiivinen, jossa laajennetaan tietämystä työnnetään ja missä keskitytään yllä maailmanlaajuisesti kilpailukykyisiä standardeja huippuosaamisen oppimiseen, opetukseen ja tutkimukseen.

Tutkimuksessa äly

Opiskelijat haluavat opiskella järki, koska se on kansainvälisesti arvostettu tutkimus korkeakoululle. Järki on erittäin pätevä ja kansainvälisesti arvostettuja akateemisen henkilöstön. Sijaitsee Johannesburgissa, taloudellinen keskus Afrikassa, Wits tarjoaa laajan valikoiman koulutusohjelmien kanssa ammatillisen astetta on kansainvälisesti tunnustettu. Järki tarjoaa opiskelijoille sosiaalista eloisuutta sekä kulttuurista monimuotoisuutta.

jatko-opinnot

Haluavat parantaa urasi? Tarvitsetko kilpailuetua? Liity järkeä, jossa tarjoamme älyllisesti stimuloiva tutkimusalueita jatko tasolla, erinomainen ohjaus ja tutkimuksen tukeminen sekä rahoituksen ansiokkaasta opiskelijoille ja niille taloudellinen tarve.

Sijainnit

  • Johannesburg

    1 Jan Smuts Avenue Braamfontein

    Kysymyksiä