Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Johdanto

Tervetuloa Wittenborgiin

Olemme ainutlaatuinen yrityskoulu, jonka tunnuslauseemme on ” Parempi itsesi, parempi maailma ”.

Tällä Wittenborg Meidän missio on: Edistää opetuksen ja oppimisen kansainvälinen liikkeenjohdon sekä luomaan parhaat olosuhteet opiskelijoille ja henkilökunnalle, missä kansainvälistyminen, monimuotoisuus ja etiikka luoda perustan sovellettu menestyksekkäästi, tutkimukseen ilmoitti maailmanlaajuista oppimista.

Pääkampuksellamme, joka sijaitsee Apeldoornissa, esittelemme opiskelijoita paikallisen alueen ja alueen organisaatioille, parantamalla alueen taloutta, kulttuurista ja sosiaalista ilmastoa. Sijaintimme Amsterdamissa antaa meille mahdollisuuden tukea Hollantiin tulevia kansainvälisiä yrittäjiä räätälöityllä, yrittäjäpohjaisella kandidaattiohjelmalla. Liity Wittenborgiin ja sinä pääset motivoituneeseen ja tuloslähtöiseen organisaatioon, joka toimii monimuotoisessa ja monikulttuurisessa ympäristössä, jossa yli 100 kansallisuutta työskentelee, opiskelee, innovoi ja seurustelee yhdessä. Wittenborgissa uskomme, että oppimisen tulisi olla nautinnollinen prosessi, jonka avulla voit kehittää tavoitteitasi ja toiveitasi ja joka tarjoaa jatkuvaa tukea ja tarvittavaa opintopainetta näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Wittenborgin tutkinnon suorittaneet ovat maailman kansalaisia; he kasvattavat kunnioitusta ja tuntevat saavutuksia. He ovat kehittäneet kunnianhimoaan ja ovat ylpeitä huippuosaamisesta. He ovat suurimpia lähettiläitämme!

110437_WittenborgBuildingwithLogo.png

Itsenäinen ja kansainvälinen

Milloin tahansa yli 100 kansallisuutta työskentelee ja opiskelee yhdessä sen 2 Apeldoorn-paikkakunnalla ja Amsterdamissa. Englanti on ainoa opetuskieli kaikilla kampuksilla.

Yli 30 vuoden kokemus

Tuhannet erittäin työllistyvät tutkinnon suorittaneet vuodesta 1987 lähtien seuraavat uraa Hollannissa ja ympäri maailmaa.

kolminkertainen eurooppalainen akkreditoitu

Tutkinto-ohjelmat ovat tunnustaneet ja akkreditoineet Alankomaiden koulutus-, kulttuuri- ja tiedeministeriö (NVAO), myös FIBAA (Saksa, Sveitsi ja Itävalta) ja Brightonin yliopisto (Iso-Britannia).

Glokaali ja paikallinen sitoutuminen

Yritysvierailut, tosielämähankkeet, työharjoittelu ja vierailevat puhujat: runsaasti paikallisia ja alueellisia suhteita hallitukseen, yrityksiin ja organisaatioihin. Ajattelee globaalisti, mutta toimii paikallisesti.

tutkimusympäristö

Alueellisten, eurooppalaisten ja kansainvälisten hankkeiden käynnistäminen ja toteuttaminen tutkimuskeskuksessa, kuten kestävyys, teknologia, sosiaaliset innovaatiot, koulutus ja terveydenhuolto.

asiakaslähtöinen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa, perhemainen ympäristö ja henkilökohtainen ohjaus, opastus ja tuki. Suurin osa ohjelmista antaa opiskelijoille mahdollisuuden aloittaa ja suorittaa valmistuminen 6 kertaa vuodessa.

.

Wittenborg

Koulutuksen lähestymistapa

alt = "Wittenborgin opetusfilosofia on kannustaa todellista elämää koulutukseen. Erilaistettu ohjelma, jossa yhdistyvät perinteinen tietoon perustuva opetus osaamisen ja osaamisen kehittämiseen, johtaa ammatilliseen koulutukseen, jossa opiskelijat voivat löytää vahvuutensa ja heikkoutensa - aiemman rakentaminen ja jälkimmäisen parantaminen.

  • alt = "Wittenborgin opiskelijat oppivat tunnistamaan ympäristön, jota he ovat, ja mukauttamaan niitä.
  • alt = "Wittenborgin opiskelijat oppivat sanomaan mitä he tekevät ja tekevät mitä he sanovat.

112598_logos.png

Sijainnit

  • Apeldoorn

    Laan van de Mensenrechten 500

  • Amsterdam

    Piet Heinkade 55

Kysymyksiä