Keystone logo
Wongu University

Wongu University

Wongu University

Johdanto

MERKITYS WONGU

WonguStatue

Wongu (圓球) kirjaimellisesti tarkoittaa "pyöreä pallo." Se edustaa kaikki elementit, jotka ovat olemassa luonnossa ja ehdottaa harmonia, joka vallitsee heidän ja kaikkien ihmisten. Laajemmassa se viittaa myös elämän alkuperää sekä siemeniä itämaisen lääketieteen. Kuten pätee kaikkiin asioita, jotka ovat yhtä luonnon, parantaja matka liittyy saavuttaa tasapainoa ja harmoniaa elämässä potilaiden sekä parantaja. Yhdessä merkityksen Wongu, yliopiston logon kolmesta ympyrät edustavat perinteistä Sam Taegeuk (kolme Taiji), korealainen symboli edustaa taivasta, ihmisen ja maan. Logon tarkoituksena on esitellä kuinka kolme liikkua ja toimia sopusoinnussa.

Wongu101

SIJAINTI JA YMPÄRISTÖ

Historic Nevada

Vuonna 1973, Nevada tuli ensimmäinen valtio Yhdysvalloissa myöntämään lisenssejä harjoittajien itämaisen lääketieteen. Joukossa Kalifornian ja 20 muiden valtioiden koulujen itämaisen lääketieteen, Nevada erottuu yksi joukosta vain kolme valtiota tunnustaa lääkärien itämaisen lääketieteen eli OMDs erotukseksi lisensoitu akupunktuurin. Wongu, joka sijaitsee tämän historiallisen tilassa, nousee esiin johtava etenemistä perinteinen itämainen lääketiede.

Las Vegas koska Hub of the World

Las Vegas on paikka maailmanlaajuinen vetovoima, isännöi erilaisia ​​kansainvälisiä sopimuksia, mukaan lukien maailmanluokan näyttelyitä ja konferensseja lääketieteen ammattilaisten vuosittain. Se tarjoaa lukemattomia hotelli ja kongressikeskus valintoja kokoontuminen johtavien ammattilaisten ja tutkijoiden kanssa sopivalla etäisyydellä lentokentälle. Las Vegas vierailijoiden ja asukkaiden yhdessä Wongu yliopistoyhteisön, voivat hyötyä vastavuoroisesti mahdollisuuksia johtuvat tällaisen yleisen kokoonpanot ja vaihtoa laajempaan tietoon. Helppo pääsy tällaisiin runsaasti resursseja täyttää tämän kaupungin premier paikka koulun itämaisen lääketieteen.

Wongu n palvelut

Wongu yliopistossa on yli 12000 neliömetriä. jalat kahden vierekkäisen rakennuksen tarpeisiin sekä didaktisen ja kliinisen opetuksen. Kaksi rakennusta talo tilava luokkahuoneissa, hallinnolliset toimistot, kirjasto, opiskelija ja tiedekunnan oleskelutiloja, keittiö, ja Wongu terveyskeskus. Kaikki tilat sijaitsevat kätevästi 8620 ja 8630 S. Eastern Ave, Las Vegas, Nevada, 89123; mahdollistaa opiskelijoiden ja opettajakunnan käyttää 110 linja matkustaa kampuksella. Lisäksi Wongu tarjoaa noin 65 pysäköintipaikkaa opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan.

Wongu University of Oriental Medicine: n rakenteita on uusittu; ja erityisesti, Wongu Health Center, ainoa opettajayhteisön OM klinikan Nevada, on kaunis meditaatiohuone, potilas lounge, kasviperäisiä apteekki, hallinto- ja lääkärin toimistot, harjoittelija aulabaari ja yhdeksän ammatillinen hoitohuonetta. Luokkahuoneet ovat täysin varustettu opetusvälineet, myös valkoinen levyt, kaavioita, piirtoheitin ja näytöt, anatomisia malleja, ja muita opetusvälineitä. Kaikissa luokkahuoneissa sisältävät pöydät, tuolit, ja hoito pöydät esittelyä. Luokkahuone käytetty practicum luokissa on varustettu 10 hoitopöytiä.

Sijainnit

  • Las Vegas

    Wongu University of Oriental Medicine 8620 S. Eastern Ave.,, 89123, Las Vegas

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä