Keystone logo
Wright Graduate University Master of Arts Transformational Leadership ja Coaching
Wright Graduate University

Master of Arts Transformational Leadership ja Coaching

Elkhorn, Yhdysvallat

21 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 46 838 *

Kampuksella

* kokonaiskustannukset

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Wright Graduate University for the Realization of Human Potential -sivustolla ihmiset kysyvät usein, miksi ohjelmissamme yhdistyvät johtaminen ja valmennus . Voiko olla toista ilman toista? Tietysti voi olla; Väitämme kuitenkin, että ollaksesi menestyvä johtaja, sinun on oltava loistava valmentaja.

Suunnittelimme Master Of Arts in Transformational Leadership and Coachingin ( Wright Graduate University ) erilaiselle johtajalle ja valmentajalle.

Mitä jos voisit…

 • Kehittyätkö muutosagentiksi, mikä helpottaa johtamiesi ja valmentamiesi henkilöiden syntymistä?
 • Helpottaako asiakkaiden sosiaalis-emotionaalista älykkyyttä, itseilmaisua, tavoitteiden saavuttamista ja henkilökohtaista esiintuloa?
 • Ansaitse arvostusta, kun kokeilet, harjoittelet ja käytät oppimaasi päivittäin ja hetkittäin?

Koe koulutus, joka antaa sinulle johtamistaidot nykypäivän markkinoiden vaatimuksiin, JA inhimilliset taidot , jotka antavat sinulle mahdollisuuden olla aito johtaja.

Sinuun sovellettu opetussuunnitelma

Ensimmäisestä päivästä lähtien ohjaat oppimistasi kohti omia kiireellisimpiä haasteitasi . Miten? Wright Graduate University tiedekunta on käyttänyt 30 vuotta soveltavan koulutusmuodon kehittämiseen.

Henkilökohtaisesti sovelletussa opetussuunnitelmassa, jota kutsumme performatiiviseksi kasvatukseksi, otat vastaan päivittäisiä johtamis- ja valmennushaasteita, joita voit toteuttaa missä tahansa, kaikilla ura- ja elämänpoluilla heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Voit myös harjoitella johtavien ryhmien kriittisiä valmennustaitoja ja soveltaa oppimaasi välittömästi.

Koulutus haluamallasi tavalla: verkossa, kampuksella tai molemmilla

Toisinaan koulutuksessasi saatat haluta henkilökohtaisen yhteisön ja toisinaan haluat oppia omassa tilassasi. Siksi investoimme teknologiaan luodaksemme saumattoman hybridi-oppimiskokemuksen opiskelijoillemme kaikissa ohjelmissa. Voit valita, haluatko oppia kokonaan verkossa vai tavata kohorttisi ja tiedekuntasi henkilökohtaisesti.

Koe vapaus mukauttaa opetussuunnitelmasi elämääsi sen sijaan, että sinun pitäisi mukautua opetussuunnitelmaan.

Tekemällä oppii

Et oppisi musiikki-instrumenttia tai urheilua lukemalla siitä – sinä soittaisit. Sama pätee johtamiseen ja valmennukseen: tekemällä oppii .

On todennäköistä, että jos aiot suorittaa maisterintutkinnon, teet jo jossain mielessä johtajuutta - valmennat, mittaat, suunnittelet, seuraat, pidät muita vastuullisina tuloksista ja niin edelleen.

Kuvittele ohjelma, jossa ansaitset tunnustusta opintojen tietoisesta soveltamisesta siihen, mitä jo teet, sen sijaan, että kehität ryhmätyötä, kaukaisia tapaustutkimuksia tai mitään muuta kuin vaikuttaisit suoraan elämääsi ja liiketoimintaasi siellä, missä olet.

Tiedekuntamme ovat pelaajavalmentajia, jotka antavat sinulle palautetta siitä näkökulmasta, jota he ovat itse hioneet pelikentällä.

Ryhdy monien ammattien mestariksi

Unohda ajatus, että kaikkien ammattien jätkä ei ole minkään mestari. Nykypäivän työpaikka vaatii sinua jatkuvasti oppimaan, kasvamaan ja sopeutumaan alati muuttuvaan ympäristöön

Siksi otamme monialaisen lähestymistavan – sukeltamme syvälle johtamiseen, valmennukseen, filosofiaan, psykologiaan, koulutusmetodologiaan ja neurotieteeseen kehittääksemme johtajia, jotka valloittavat johtamiensa sydämet ja mielet.

Pääsymaksut

Ohjelman tulos

Opetussuunnitelma

Apurahat ja rahoitus

Opiskelijoiden suosittelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • MA vieraanvaraisuuden hallinta ja johtaminen
  • Dresden, Saksa
 • Master sosiaalisen sektorin johtajuudesta ja voittoa tavoittelemattomasta hallinnosta
  • Chicago, Yhdysvallat
 • MA International Management - 3 maan tai luovan johtamisen painopiste
  • Berlin, Saksa