Keystone logo
© WSB University
WSB University - Akademia WSB

WSB University - Akademia WSB

WSB University - Akademia WSB

Johdanto

WSB University ei ainoastaan aseta koulutusstandardeja Puolan markkinoille, vaan on myös vakiinnuttanut asemansa ulkomaisilla markkinoilla, ja siitä on tullut vahva institutionaalinen kumppani koulutuksen ja tutkimuksen alalla. Tämän vahvistaa korkean yliopiston 1. sija kansainvälistymislistalla Puolassa. WSB-yliopisto on ollut ja on edelleen Puolan yksityisten yliopistojen eturintamassa useiden vuosien ajan. Mahdollisuus suorittaa osa opinnoista ulkomailla, ulkomaiset harjoittelut, ohjelmat, jotka mahdollistavat kahden tutkintotodistuksen hankkimisen samanaikaisesti - puolalaisia ja ulkomaisia, osallistuminen moniin kansainvälisiin projekteihin, ovat vain muutamia opiskelijoillemme tarjoamistamme mahdollisuuksista.

Nykyään WSB University on yksi ulkomaisten ehdokkaiden useimmin valitsemista Puolan yliopistoista. Kampuksillamme opiskelee lähes 2 000 ulkomaalaista opiskelijaa 60 maasta ympäri maailmaa. WSB University tarjoaa kandidaatin, maisterin, tohtorin ja jatko-ohjelmia. Valittavana on 15 koulutusalaa ja yli 130 erikoisalaa. Koulutustarjontamme on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten työmarkkinoiden vaatimuksia, jotta valmistuneistamme tulee kilpailukykyisiä työmarkkinoilla ja heillä on mahdollisuus menestyä uralla. Nykyaikaisena, tutkimusvetoisena yliopistona WSB University on mukana erilaisissa tieteellisissä verkostoissa ja on kansainvälisesti akkreditoitu Foundation for the Promotion and Accreditation of Economic Sciences EPOQUS:n toimesta; kansainvälinen CEEMAN IQA -akkreditointi (6 vuodeksi CEEMANilta - International Association for Management Development in Dynamic Societies); Teknillisten korkeakoulujen akkreditointikomissio (KAUT) myönsi yliopistolle EUR-ACE® Labelin viideksi vuodeksi; ja sille on myönnetty positiivisesti The HR Excellence in Research -palkinto.

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Rankingit

  WSB University 3. sija Puolassa

  Arvostetussa Ranking of Universities - Perspektywy 2023 -yliopistossa WSB University sijoittui Puolassa kolmannelle sijalle ja on jälleen ainoa ei-julkinen yliopisto Varsovan ulkopuolella, joka on sijoittunut niin korkealle.

  Vuoden 2023 akateemisten koulujen rankingissa - kaikkien Puolan julkisten ja ei-julkisten korkeakoulujen joukossa, joilla on lupa myöntää tohtorintutkintoja - WSB-yliopisto sijoittui sijalle 29 (32. sijasta).

  WSB University 1. sija sisäistämisessä Puolassa

  Kansainvälistymiskriteerissä WSB University sijoittui ensimmäiseksi Puolan julkisten ja ei-julkisten yliopistojen joukossa . Tällä kriteerillä arvioidaan muun muassa yliopiston, ulkomaisten akateemisten opettajien, opiskelijavaihdon, akateemisen henkilövaihdon, opiskelijayhteisön monikulttuurisuuden, vierailla kielillä opiskelevien ja ulkomaisten opiskelijoiden strategisia kumppanuushankkeita.

  WSB University johtaa Puolassa seuraavilla opintoaloilla:

  Logistiikka - No. 2 Puolan julkisten ja ei-julkisten yliopistojen joukossa,

  Johto – Puolan julkisten ja ei-julkisten korkeakoulujen joukossa sijalla 5 ja Śląskien voivodikunnan ei-julkisten korkeakoulujen joukossa sijalla 1.

  Liikenne - No. 1 ei-julkisten korkeakoulujen joukossa Puolassa;

  Varsovan yliopiston johtamassa akateemisten koulujen rankingissa huomioidaan seitsemään kriteeriin ryhmitellyt indikaattorit: Prestige, Valmistuneet työmarkkinoilla, Innovaatio, Tieteellinen potentiaali, Tieteellinen tehokkuus, Koulutusolosuhteet ja Opintojen kansainvälistyminen. Tämä tekee siitä yhden maailman laajimmista ja läpinäkyvistä koulutusluokista.

  Sijainnit

  • Dabrowa Gornicza

   ul. Cieplaka 1C, 41-300, Dabrowa Gornicza

   Kysymyksiä