Keystone logo
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Johdanto

Wienin kauppakorkeakoulu

 • WU Executive Academy, Wienin talous- ja kauppakorkeakoulun (WU) kauppakorkeakoulu, tuo yli 100 vuoden kokemuksen ja erinomaisen maineen johtajakoulutuksen alalle.
 • Financial Times Executive MBA Ranking ja monet muut rankingit luokittelevat meidät jatkuvasti Euroopan parhaiden yliopistojen joukkoon.
 • Lisäksi johtavat instituutiot ovat akkreditoineet meidät kolminkertaisesti. Alle 1 prosentilla maailman kauppakorkeakouluista on kolmen suurimman kauppakorkeakoulujen akkreditointijärjestön tunnustama laatutaso: AMBA (Association of MBAs), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) ja EQUIS (European Quality Improvement System) European Foundation of Management.
 • Yliopistona olemme riippumattomia, tietoisia vastuustamme yhteiskuntaa kohtaan ja sitoutuneet tieteelliseen rehellisyyteen.

WU Executive Academy -akatemian nykyiset saavutukset löydät osoitteesta: https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings.

Wien - Euroopan sydämessä

Korkean elämänlaadun, rikkaan historian, kulttuurin ja luonnon yhdistelmä Wienissä on ainutlaatuinen.

Lisäksi Wien on yksi maailman elävimmistä kaupungeista, helposti saavutettavissa ja tärkeä keskus kansainvälisille organisaatioille ja yrityksille.

Kansainvälinen monimuotoisuus tiedekunnissa ja opiskelijoissa

Ohjelmassamme kokoamme yhteen

 • tunnettuja professoreita huippuyliopistoista ympäri maailmaa
 • johtavien yritysten huippujohtajia ja asiantuntijoita

tarjotaksemme sinulle viimeisimmät tieteelliset löydöt sekä käytännönläheistä tietämystä, joka soveltuu työhösi.

MBA-opintojesi aikana luot erittäin arvokkaan verkoston luokkatovereidesi kanssa, jotka edustavat monia eri kansallisuuksia, toimialoja ja tehtäviä. Lisäksi pääset mukaan mahtavaan WU Executive Clubiin, johon kuuluu 5000 opiskelijaa ja alumnia 100 eri maasta.

Lisäksi kansainvälisissä opintojaksoissamme voit ylittää kulttuuriset esteet ja tutustua eri maiden liiketoimintakäytäntöihin.

WU Executive Academyssa pyrimme antamaan sinulle osaamista menestyä yhdistettynä vastuulliseen johtamiseen.

MBA-koulutuksemme ovat osa-aikaisia ja sisältävät viikonloppumoduuleja, ja ne tarjoavat sinulle liiketoimintaosaamista, johtamistaitoja ja asiantuntemusta valitsemastasi toiminnosta tai toimialasta.

Laajennat asiantuntemustasi suorittaessasi MBA-tutkintoa. MBA kuitenkin ylittää teorian. Se on hämmästyttävä matka. Laajennat horisonttiasi vaihtamalla ideoita ja kehityt yksilönä, kun:

 • lisää itseluottamusta
 • ammatillista ja henkilökohtaista kasvua
 • parantaa johtamistaitojasi
 • saada käytännön tietoa siitä, miten se soveltuu työhösi
 • ymmärtää paremmin muita osastoja ja toimialoja

Tilastot

Koska numeromme muuttuvat säännöllisesti, suosittelemme tutustumaan lyhyesti nettisivuillemme: https://executiveacademy.at/en

  Kampuksen ominaisuudet

  Moderni kampuksemme Euroopan sydämessä on:

  • sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa yhdessä maailman elävimmistä kaupungeista
  • helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä
  • sijaitsee aivan yhden Wienin suurimmista puistoista
  • koti 25 000 opiskelijalle ja 1 500 tiedekunnan jäsenelle
  • koostuu kuudesta yksittäisestä rakennuskompleksista, jotka ovat kansainvälisesti tunnettujen arkkitehtien suunnittelemia

  Tästä piristävästä arkkitehtonisesta ympäristöstä löydät ihanteelliset olosuhteet oppimiseen, tutkimiseen ja työskentelyyn. Campus WU:ssa hyödyt huipputeknologiasta ja infrastruktuurista (ravintolat, kaupat), joka on suunniteltu erityisesti johtajien koulutukseen.

   Pääsymaksut

   Mitä vaatimuksia minun on täytettävä päästäkseni MBA-tutkintoon WU Executive Academy ?

   Jos haet, arvioimme hakemuksesi huolellisesti

   • akateeminen tausta,
   • työkokemuksesi ja sinun
   • ihmissuhde-, kulttuuri- ja viestintätaidot.

   Yleensä odotamme sinulta vankkaa uran etenemistä ja sitoutumista MBA-tutkintoon kiireisen aikataulusi ohella.

   MBA-ohjelmissamme tarvitset vähintään korkeakoulututkinnon (esim. kandidaatin tutkinnon). Lisäksi vaadimme vähintään 3 vuoden työkokemusta (5 vuotta Executive MBA:ssa) sekä erinomaista ohjelman kielen (englanti tai saksa) taitoa.

   Miten haen MBA-tutkintoa WU Executive Academy ?

   1. Verkkohakemus: MBA-tutkinnon hakemiseksi sinun on täytettävä online-hakemuslomake ja maksettava 200 euron hakumaksu luottokortilla.
   2. Asiakirjojen toimittaminen: Sen jälkeen sinua pyydetään lähettämään kaikki tarvittavat asiakirjat sähköpostitse. Ohjelmajohtajamme tarkistavat heiltä sovellettavat pääsyvaatimukset.
   3. Pääsyhaastattelu: Jos olet tuleva opiskelija, sinut kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun akateemisen johtajan ja ohjelmapäällikön kanssa.
   4. Pääsypäätös: Pian haastattelun jälkeen saat päätöksemme. Jos sinut hyväksytään, lähetämme sinulle tärkeitä ohjeita MBA-paikan varmistamiseen. Haluatko palautetta profiilistasi ennen hakemuksen aloittamista? Lähetä vain ansioluettelosi osoitteeseen [email protected].

   Jos sinulla on kysyttävää, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin täällä: https://executiveacademy.at/en/information-for/future-students/faq

   Viisumivaatimukset

   Opiskelijoiden monimuotoisuus on MBA-ohjelmiemme voimavara, ja toivotamme opiskelijat tervetulleiksi kaikkialta maailmasta. Jos olet EU:n ulkopuolinen kansalainen, saatat tarvita viisumin päästäksesi Itävaltaan, asuaksesi ja työskennelläksesi Itävallassa. Tarkemmat tiedot ulkomaalaisille opiskelijoille löydät täältä.

   Kun opiskelija on hyväksytty ohjelmiimme, hän saa viisumituen MBA-ohjelman johtajalta osallistuakseen moduuleihin Itävallassa sekä residenssiin. Meillä on hyvä kokemus auttaa opiskelijoita saamaan viisumit, joten suosittelemme vain hakemaan ja ryhtymään seuraaviin vaiheisiin, kun sinut on hyväksytty. Ota rohkeasti yhteyttä meihin.

   Apurahat ja rahoitus

   WU Executive Academy tarjoaa laajan valikoiman apurahoja ja rahoitusvaihtoehtoja. Tutustu niihin täällä . Apurahat myönnetään tapauskohtaisesti. Valintatoimikunta päättää, myönnetäänkö apuraha ja missä määrin, arvioimalla sinun:

   • Hakemusasiakirjat toimitettu
   • Esitys pääsyhaastattelussa
   • Mahdollinen panos vertaisoppimiseen luokassa
   • Taloudellinen tilanne (tulot, logistiikkakustannukset jne.)
   • Johtajapotentiaali
   • Analyyttiset taidot
   • Kykyä työskennellä tiimissä
   • Uratavoitteet ja motivaatio
   • Henkilökohtaiset olosuhteet

   Jokaisen stipendin lisäkelpoisuuskriteerit löytyvät täältä .

   Rahoitusvaihtoehtoja on kuitenkin useita:

   • työnantajan sponsorointi
   • maksut erissä
   • aikaiset linnut

   Lisäksi MBA-lukukausimaksumme ovat Itävallan veronmaksajien verotuksessa täysin vähennyskelpoisia. Joustavilla maksutavoillamme voit jakaa maksut useille verokausille. Lisätietoja yksityishenkilöiden ja yritysten saatavilla olevista taloudellisista eduista Itävallassa täällä . Koska verovähennyskelpoisuus voi kuitenkin vaihdella suuresti henkilöittäin, suosittelemme ottamaan yhteyttä myös veroneuvojaan tai tiedustelemaan suoraan verotoimistosta.

   Jos olet toisen maan veronmaksaja, ota yhteyttä paikallisiin veroviranomaisiin saadaksesi tietoja käytettävissä olevista verovähennyksistä.

   Lue lisää tästä: https://executiveacademy.at/en/information-for/future-students/financing

   Alumnitilastot

   Rankingit

   Financial Times Executive MBA Ranking ja monet muut rankingit luokittelevat meidät jatkuvasti Euroopan parhaiden yliopistojen joukkoon.

   Lisäksi olemme kolminkertaisesti akkreditoituja. Alle 1 %:lla maailman kauppakorkeakouluista on kolmen suurimman kauppakorkeakoulujen akkreditointiorganisaation tunnustama laatutaso: AMBA (Association of MBAs), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) ja EQUIS (European Quality Improvement System). Euroopan johtamissäätiö.

   Näet WU Executive Academy tämänhetkiset saavutukset osoitteessa: https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings

   Akkreditoinnit

   EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

   Opiskelijoiden suosittelut

   Sijainnit

   • Vienna

    Welthandelsplatz 1, Building EA, 1020, Vienna

    • Bucharest

     Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca Courtyard Bucharest Floreasca Boulevard Dimitrie Pompeiu 2 A, 020337, Bucharest

     Kysymyksiä