Keystone logo
Wuhan University

Wuhan University

Wuhan University

Johdanto

Wuhan University (WHU) on kattava ja keskeinen kansallinen yliopisto, joka on suoraan opetusministeriön hallinnassa. Se on myös yksi "211 Project" - ja "985 Project" -yliopistoista, ja Kiinan keskus- ja paikallishallinto tukee sitä täydellisesti rakentamisessa ja kehittämisessä.

Wuhan University historia on jäljitettävissä Ziqiang-instituuttiin, jonka perusti vuonna 1893 Zhang Zhidong, silloinen Hubein ja Hunanin maakunnan kuvernööri myöhään Qing-dynastiassa. Kehityksen ja evoluution aikana instituutti muutti nimeään useita kertoja, ennen kuin se lopulta nimettiin Wuhanin kansalliseksi yliopistoksi vuonna 1928. Se on yksi varhaisimmista kattavista kansallisista yliopistoista nykyaikaisessa Kiinassa. Vuoden 1946 loppuun mennessä yliopisto oli perustanut kuusi korkeakoulua, vapaan taiteen, lain, tieteen, tekniikan, maatalouden ja lääketieteen korkeakoulut. Vuonna 2000 ilmoitettiin yhdistäminen entiseen Wuhan University , Wuhan University hydrauliikka- ja sähkötekniikan yliopistoon, Wuhanin teknilliseen maanmittaus- ja kartoitusyliopistoon sekä Hubein lääketieteelliseen yliopistoon, joka aloitti uuden aikakauden 100 parittoman kehitysvuoden aikana.

Viime vuosisadan ajan Wuhan University on rakentanut tyylikkään primitiivisen yksinkertaisuuden palatiaalisen arkkitehtonisen kompleksin, joka sulautuu täydellisesti itäiseen ja länteen. Se on kunnia "Kiinan kauneimmaksi yliopistoksi". Lisäksi Wuhan University satavuotisjuhlallinen humanistinen kertyminen johtuu sen ytimekkäästä mottosta, joka on "itsensä parantaminen, sitkeys, totuuden etsiminen ja innovaatio".

Perustamisestaan lähtien Wuhan University on viljellyt yli 300 tuhatta ammattitaitoa eri ammateissa, joiden joukossa on yli 100 jäsentä Kiinan tiedeakatemiassa ja Kiinan teknillisessä akatemiassa. He ovat antaneet suuren panoksen kansalliseen rakentamiseen ja sosiaaliseen etenemiseen. Wuhan University merkittävät saavutukset ovat voittaneet itselleen laajan kansainvälisen maineen. Vuonna 1999 maailmankuulu Science-lehti kertoi Wuhan University yhdeksi merkittävimmistä korkeakouluista Kiinassa.

Räjähtävät ovat Wuhan University kansainvälisiä vaihtoa ja yhteistyötä viime vuosina. Se on luonut yhteistyösuhteen yli 415 yliopiston ja tutkimuslaitoksen kanssa yli 45 maassa ja alueella.

Nyt Wuhan University pyrkii muokkaamaan itsensä maailmanluokan kattavaksi tutkimusyliopistoksi kotimaassa ja kansainvälisesti.

Sijainnit

  • Wuhan

    Wuhan, Kiina

    Kysymyksiä