Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Xavier University College of Professional Sciences

Xavier University College of Professional Sciences

Xavier University College of Professional Sciences

Johdanto

Xavierin yliopiston ammattikorkeakoulu valmistaa perustutkintoa ja jatko-opiskelijoita älyllisesti, moraalisesti ja hengellisesti uraan ja palvelualojen ammatteihin koulutuksessa, terveydenhuollossa ja yhteiskuntatieteissä. CPS haastaa opiskelijat pyrkimään akateemiseen huippuosaamiseen ja elinikäiseen oppimiseen edistämällä yhteistyötä ja yhteisökumppanuuksia sekä sisällyttämällä tutkimusta, apurahoja ja innovaatioita.

Kaikki CPS: n perustutkinto- ja jatko-ohjelmat

koulutus

Koulutuksemme on elinvoimainen kouluttajien, tutkijoiden ja oppijoiden yhteisö, joka edistää koulutuksen tulevaisuutta alueellamme ja muualla. Varhaislapsuudesta ja Montessorin koulutuksesta koulutusjohtajuuteen omistautunut tiedekuntakumppanimme paikallisten koulujen ja piirien kanssa varmistaaksemme vahvan ja koulutetun tulevaisuuden yhteiskunnallemme. Xavierin yliopiston opiskelijalupauksessa otetaan huomioon koulumme lupaus: "Olemme Xavier-muskettisotureita. Olemme ainutlaatuisia yksilöitä, jotka kokoontuvat yhteen Pyhän Ignatiuksen hengessä oppimaan yhdessä, palvelemaan yhdessä, ja onnistumme muuttamaan maailmaa yhdessä. Toimimme rehellisesti, oikeudenmukaisesti ja antelias. Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta."

Yhteiskuntatieteet

Opettajamme ja opiskelijamme työskentelevät vankien kanssa, auttavat kodittomia perheitä löytämään majoituksen, tarjoavat mielenterveyshoitoa ja parantavat organisaatioiden työympäristöjä ja valmistavat tulevia yhteisöjohtajia. He tekevät niin yhteisökumppaneidemme ja virastojemme avulla. Oppiminen tapahtuu todellisessa maailmassa ja on usein erotettavissa palvelusta. Kun Magis on perustava arvo - opiskelijamme haluavat saavuttaa enemmän - muiden puolesta ja muiden kanssa.

terveys

Laadukas, edullinen ja tehokas terveydenhoito on yhteiskunnassamme yhä enemmän huolestuttavia aiheita. Tämän alan tämänhetkisiä haasteita ovat muun muassa imeväiskuolleisuus, opioidien epidemia, kohtuuhintainen hoito, pitkäaikaishoito, terveysanalytiikka ja terveyspolitiikka. Terveysohjelmamme valmistavat tulevia ajatusjohtajia ja suoria palveluntarjoajia tälle teollisuuden muutokselle. Nykyään noin puolet kaikista korkeakoulun opiskelijoista ja neljännes kaikista Xavierin yliopiston opiskelijoista on pääaineenaan terveydenhuollon ammatit. Meillä on vahva maine terveydenhoitajien, sairaanhoitajien, toimintaterapeuttien, urheilukouluttajien, terveysanalyytikkojen ja kuvantamisteknikoiden valmistelussa, ja olemme käynnistäneet useita uusia ja innovatiivisia ohjelmia vastaamaan tämän nopeasti muuttuvan teollisuuden työllisyysvaatimuksiin. Olemme kehittäneet vahvan kansallisen maineen ammattialojen väliselle koulutukselle ja yhteistyölle - väestön terveydeksi kutsutun uuden terveysnäkymän pilari. Terveyteen liittyvät ohjelmamme täyttävät Xavier University -brändilupauksemme oppimisesta, palvelemisesta ja saavuttamisesta - yhdessä.

Sijainnit

  • Cincinnati

    Victory Parkway,3800, 45207, Cincinnati

    Kysymyksiä