Keystone logo
XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

Johdanto

Yliopistossamme tarjoamme 4 erilaista kandidaattiohjelmaa (digitaalinen liiketoiminta, digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media, koodaus ja ohjelmistotuotanto, tietotiede), jotka opetetaan täysin englanniksi. Uratiimimme, toimialaverkostotapahtumien, TedEx-keskustelujen, toimialakumppanuuksien ja urapäivätapahtumien kautta tavoitteenamme on kehittää kykyjä, jotka voivat omaksua digitalisaatio- ja teknologiateollisuudessa työharjoittelun, kokopäivätyön ja yrittäjyyden kautta. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja saksalaisille ja eurooppalaisille rahoituskumppanimme Chancen EG:n kanssa.

Uusi aika vaatii uuden yliopiston

Jos digitalisaatio ja innovatiiviset teknologiat muuttavat yhteiskuntaamme, jos työn tulevaisuus riippuu uusista digitaalisista taidoista ja jos kokonaiset talouden sektorit ovat mullistuksissa – eikö koulutusjärjestelmämmekin pitäisi muuttua ja tarjota vastauksia?

Olemme sitä mieltä

Berliinin lähellä sijaitseva XU Exponential University on Saksan ensimmäinen yliopisto, joka keskittyy yksinomaan digitalisaatioon ja teknologiaan. Studio Fivessa Studio Babelsbergin tiloissa Potsdamissa olemme luoneet paikan, joka keskittyy erityisesti digitaalisen muutoksen tulevien sankarien* koulutukseen, edistämiseen ja verkostoitumiseen. Yliopistomme Potsdamissa on täydellinen paikka sinulle!

XU:n eksponentiaalinen yliopisto Potsdamissa

Opiskele paikassa, jossa vallankumouksellisista ideoista tulee innovaatioita.

Jokainen innovaatio perustuu uraauurtavaan ideaan. Mutta idea on todella hyvä vain, jos se toteutetaan. Juuri tästä Berliinin lähellä sijaitsevassa yliopistossamme on kyse: uusien ideoiden kehittämisestä huomisen innovaatioita varten. Ideoita, jotka haluamme viedä liikkeelle yhdessä kanssasi.

Vuorovaikutuksen kautta oppiminen

Frontaaliopetus on vanhentunut: Luotamme interaktiivisiin kokemuksiin ja joustaviin oppimisympäristöihin pienissä ryhmissä – myös luentosalin ulkopuolella. Opiskelu XU:ssa Potsdamissa tarkoittaa käytännön projektityötä, kokeilua ja prototyyppien tekemistä.

Rakenna suhteita

Maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme tukee sinua matkallasi menestykseen: Berliinin lähellä sijaitsevassa yliopistossamme sinua opettavat johtavat ammattilaiset* liike-elämästä ja start-upeista sekä teknologian, liike-elämän ja tutkimuksen parhaat ihmiset.

Näkökulmien luominen

Tieto on valtaa: XU:ssa Potsdamissa keräät käytännön kokemusta ja pääset käsiksi asiantuntijoiden nykyiseen markkinatietoon – ensikäden. Saat siis kaiken mitä tarvitset digitaalista tulevaisuuttasi varten – ja vallankumouksellisten ideoiden muuttamiseksi todeksi.

Meidät tunnustetaan virallisesti

Brandenburgin osavaltion tiede-, tutkimus- ja kulttuuriministeriö tunnusti XU Exponential University of Applied Sciences virallisesti vuonna 2018. Akkreditoinnin suoritti keskusarviointi- ja akkreditointivirasto (ZEvA), joka vahvisti kestävän kehityksen kehittämisen. ja innovatiivisia opinto-ohjelmia yliopistolle osana akkreditointiprosessia.

Kuinka voit hyötyä innovatiivisista digitaalisista opetustarjouksistamme

Olipa kyseessä viestintä, tuotanto, kauppa tai työmaailma: digitaalinen muutos on saapunut lähes kaikkialle. Vain yliopistot ja korkeakoulut seuraavat tätä kehitystä vain epäröivästi. Digitaalisesta muutoksesta, elinikäisen oppimisen tarpeesta ja digitaalisesta lukutaidosta tiedetään vielä vähän. Tämän muutoshaluttomuuden ja teknisten resurssien puutteen seurauksena on opetustarjous, joka ei ole enää ajan tasalla.

Teemme asioita eri tavalla.

Digitalisoinnin yliopistona näemme tehtävämme keksiä itsemme uudelleen ja uudelleen. Emme tarjoa sinulle vain kiinteän tutkinnon oppisopimuskoulutusta, vaan valmistamme sinut parhaalla mahdollisella tavalla erilaisiin teknologian, liiketoiminnan ja tutkimuksen haasteisiin. Berliinin lähellä sijaitsevassa XU Exponential Universityssä saat pääsyn globaaliin tietoon ja mahdollisuuden jatkaa koulutustasi – interaktiivisesti ja käytännössä.

Sijainnit

  • Potsdam

    August-Bebel-Straße,26-53, 14482, Potsdam

  • Berlin

    Berlin, Saksa

    Kysymyksiä