Keystone logo
Yamaguchi University

Yamaguchi University

Yamaguchi University

Johdanto

Yamaguchi University on Japanin kolmanneksi vanhin kansallinen kattava yliopisto, jonka juuret ulottuvat vuonna 1815 perustettuun Yamaguchi Kodo -kouluun. Se vietti 200 -vuotisjuhlaansa vuonna 2015. Paikallinen alue on edelleen Meijin restauroinnin henki ja yliopisto haastaa itsensä seisomaan maailmassa. Nämä arvot heijastuvat yliopiston motossa: ”Löydä se. Ravitse sitä. Ymmärrä se. Viisauden paikka. ” Yliopiston hallinto pyrkii sopeutumaan aikojen vaatimuksiin ja jatkaa jatkuvasti innovaatioita kehittääkseen henkilöresursseja ja tarjotakseen koulutusta ja tutkimusta, joka edistää paikallista yhteisöä ja kansainvälistä yhteiskuntaa.

Sitoutuminen edistymiseen ja innovointiin näkyy monissa yliopiston viimeaikaisissa muutoksissa. Huhtikuussa 2015 perustettiin tiedekunta Global and Science Studies. Tästä uudesta tiedekunnasta on tullut globalisaation voima koko kampuksella, ja tunnustamalla tämän globalisaation merkityksen toivotti 100 kansainvälistä vaihto -opiskelijaa tiedekuntaan lokakuussa 2016. Huhtikuussa 2016 Teknologian ja tieteiden innovaatiotoimikunta aloitti tavoitteen kannustaa kattavaa, innovatiivista tieteen, tekniikan ja maatalouden koulutusta ja tutkimusta tieteen jatko -opintojen kehittämiseksi edelleen.

Yamaguchi University pyrkii parhaillaan monipuoliseen kampukseen, jotta kansainväliset opiskelijat ja tutkijat, jotka kokoontuvat tänne ympäri maailmaa, voivat saada parhaan mahdollisen ympäristön opinnoilleen. Huhtikuussa 2011 toivotimme kansainvälisen opiskelijaneuvojan tervetulleeksi kampukselle, ja tämän kansainvälisille opiskelijoille antamamme tuen pohjalta aloitimme tutor -järjestelmän, jossa muut opiskelijat voivat myös auttaa tarjoamaan sekä henkilökohtaista että akateemista tukea ulkomailla opiskeleville Yamaguchissa. Vuonna 2016 yliopisto perusti Yamaguchi University osana 200 -vuotista historiaa. Tämä rahasto on mahdollistanut lisäedun kansainvälisten opiskelijoiden tukemisessa. Me Yamaguchi University haluamme, että kanssamme opiskelevat opiskelijat ja tutkijat ajattelevat Yamaguchia toiseksi kodiksi ja ovat todella iloisia siitä, että he tulivat tänne, ja jatkamme yliopistomme ja tukijärjestelmämme parantamista tämän mahdollistamiseksi.

Vaikka jotkut eivät ehkä ymmärrä Yamaguchi University vetovoimaa, koska emme ole suurella kaupunkialueella, kuten Tokio tai Osaka, olemme ylpeitä voidessamme tarjota rauhallisen ja turvallisen ympäristön, korkealaatuisen koulutuksen ja tutkimuksen sekä monipuolisen tukijärjestelmän, joka mahdollistaa oppilaat opiskelemaan täysillä. Kutsumme sinut tulemaan toteuttamaan unelmiasi Yamaguchi University . Yamaguchi University presidenttinä ja opiskelijana odotan innolla kunnianhimoisten opiskelijoiden yhteistyötä ja luovan yhdessä uuden valoisan tulevaisuuden.

Sijainnit

  • Yamaguchi

    Yamaguchi, Japani

    Kysymyksiä