Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
York College Online

York College Online

York College Online

Johdanto

Tehtävänä York College on muuttaa elämänsä kautta Kristus-keskeinen koulutusta ja annettava opiskelijoille elinikäisen Jumalan palvelemista, perheen ja yhteiskunnan.

Arvot Muuttaa

York College olemassa tukemaan Jumalan muutosjohtaminen työtä ihmisten elämässä. Opetussuunnitelman ja co-ajan ohjelmat ja kokemuksia aikovat johtaa koko yhteisöä positiivinen ilmaus henkisten arvojen.

Kouluttaa

Academic löytö on Jumala-kunnioittamisena pyrkimyksessä ominaista harjoittamisesta totuuden ja tutkinnan yhteydessä henkisen tieteenalojen. Vastuussa käsittely akateemisen vapauden tarjoaa Christian tutkijat mahdollisuuksia tutkia sekä monipuolinen maailma ja uskonsa.

Varustaa

Nopeasti muuttuva ammatti, sosiaalinen ja tekninen ympäristö sanelee, että jokainen opiskelija on kannustettava soveltamaan kriittistä ajattelua ja tiedon integraatio taitoja, ja arvioida muuttuviin olosuhteisiin yhteydessä uskon.

Palvella

Palvelu on keino, jolla ihmiset Jumalan elää uskonsa. Kristus kutsuu meitä elämään palvelun ilmaisi uskon, sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti, kuten me vastata mahdollisuuksia muiden tarpeisiin.

Tavoitteet

Opiskelija:

tarkoituksellisesti saatetaan kasvokkain Jeesuksen ja hänen opetuksensa ja rohkaisevan näin muuttaminen hänen kaltaisekseen. (muuttaa) saavuttamiseksi institutionaalinen standardi kirjallisen ja suullisen viestinnän, joka tukee menestys erilaisissa ympäristöissä. (kouluttaa) tutustuu integrointia tiedon kautta perinteiden sopusoinnussa vapaat taidot. (kouluttaa) varustetaan tulla elinikäinen oppijoille. (varustaa) kokemus jatkuva sitoutuminen palvelumahdollisuuksia (yliopistolähtöisten, paikallinen, alueellinen ja maailmanlaajuinen) ja säännöllinen osallistuminen organisaatioiden ja toimintojen, jotka liittyvät suoraan valitsemaansa koulutusalaan ja uraan liittyviä tavoitteita. (palvella)

Sijainnit

  • York

    York College, 1125 E 8th St., NE 68467, York

Kysymyksiä