Keystone logo
Zhengzhou University Of Light Industry

Zhengzhou University Of Light Industry

Zhengzhou University Of Light Industry

Johdanto

Vuonna 1977 perustetun ZZULI: n alun perin hallinnoi kevyt teollisuusministeriö, ja se siirrettiin Henanin maakuntaan laitoksena, jota hallinnoivat keskus- ja paikallishallinnot vuonna 1998. Tällä hetkellä se on kehittynyt monitieteiseksi insinöörikeskeiseksi yliopistoksi, joka edistää koordinoitua muiden tieteenalojen, kuten luonnontieteiden, vapaiden taiteiden, taloustieteen, johtamisen, oikeustieteen ja pedagogiikan, kehittäminen.

Sen perustamispäivästä lähtien meillä on ollut vankka koulutusfilosofia "asettaa opiskelijat etusijalle, omistautua oppimiseen, parantaa opetuksen laatua ja palvella yhteiskuntaa". 40 vuoden kovan työn tuloksena ZZULI koostuu tällä hetkellä 23 korkeakoulusta tai osastosta, tarjoaa 65 perustutkinto-ohjelmaa, 60 maisteriohjelmaa. Tällä hetkellä opiskelijoiden ilmoittautuminen on ylittänyt 22 509, mukaan lukien perustutkinnon suorittaneet ja jatko-opiskelijat.

Ja olemme laajentaneet painopistettämme Henanin maakunnasta todella globaaliksi yliopistoksi. ZZULI on kehittänyt laajaa yhteistyötä kymmenien yliopistojen kanssa Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta, Japanista, Australiasta, Kanadasta ja Koreasta.

Ja vuonna 2008 uusi kampus otettiin käyttöön, mikä merkitsee kampuksen rakentamisen uutta vaihetta.

Sijainnit

  • Zhengzhou

    Ke Xue Da Dao,166, , Zhengzhou

    Kysymyksiä