Keystone logo
Zaragoza Logistics Center

Zaragoza Logistics Center

Zaragoza Logistics Center

Johdanto

Zaragoza Logistics Center ( ZLC ) on tutkimus- ja koulutusinstituutti , jonka Aragonin hallitus on perustanut Espanjaan yhteistyössä Massachusettsin teknillisen instituutin (MIT) ja Zaragozan yliopiston kanssa. Vuonna 2003 perustettu ZLC kampus sijaitsee ”Dinamiza Business Park”, on suunniteltu täyttämään tilan ja työn yritysten tarpeet jälkeen EXPO Zaragoza 2008.

ZLC tehtävänä on luoda kansainvälinen huippuosaamisen keskus logistiikan ja koulutuksen tutkimukselle ja koulutukselle, joka on aktiivisessa yhteistyössä teollisuuden ja julkisen sektorin kanssa tiedon kehittämiseksi ja levittämiseksi. Suorittaakseen tehtävänsä ZLC teki yhteistyössä MIT: n kuljetus- ja logistiikkakeskuksen kanssa MIT-Zaragozan kansainvälisen logistiikkaohjelman, joka on ainutlaatuinen malli teollisuuden, hallituksen ja akateemisen yhteistyön välillä. Tämä onnistunut kumppanuus johti MIT Global SCALE -verkoston perustamiseen , joka kattaa nyt neljä maanosaa. Lisäksi Zaragoza Logistics Center osallistuu useisiin kansallisiin ja kansainvälisiin tutkimus- ja koulutusaloitteisiin.

Vuonna 2008 Espanjan opetus- ja tiedeministeriö tunnusti ZLC virallisesti tiedonsiirron toimistoksi (KTO). ZLC on mukana logistiikan ja toimitusketjun hallinnan tutkimuksen kansallisessa huippuyksikössä CNC LOGISTICA, jonka ZLC perusti vuonna 2006 yhdessä kolmen muun instituutin kanssa. Tämän keskuksen osallistuminen antaa ZLC : lle johtavan roolin määritellä ja koordinoida tutkimus-, kehitys- ja innovaatioaloitteita kaikkialla Espanjassa logistiikan ja toimitusketjun hallinnassa. ZLC on jatkanut paikallisen säästöpankin Ibercajan ja Euroopan sosiaalirahaston tukea toiminnassaan.

Pääsymaksut

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Zaragoza

    Zaragoza Logistics Center Avenida de Ranillas 5, edificio 5A (EXPO), planta calle, 50018, Zaragoza

  • Cambridge

    Cambridge, Yhdysvallat

    Kysymyksiä