Keystone logo
Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Johdanto

Sijainti

Löydät Zuyd ammattikorkeakoulu eteläosassa Alankomaiden, juuttua välillä Saksassa ja Belgiassa. Tutustu tähän risteyksessä maiden kulttuurien ja kielten, jossa kansainvälinen ja elinvoimainen oppimisympäristö odottaa. Eurooppalainen pääkaupungit Amsterdam, Bryssel, Lontoo ja Pariisi ovat aivan oven takana.

erinomainen koulutus

Klo Zuyd, voit odottaa saada kansainvälinen ura pois loistavan alun. Saat erinomaista koulutusta johtavassa tai johtavassa asemassa. Zuyd n projektioppiminen menetelmän avulla voit työskennellä pienissä ryhmissä enintään 15 opiskelijaa tukemana tutor. Tämä menetelmä kannustaa teitä aktiivisesti osallistumaan ryhmäkeskusteluissa ja parantaa ongelmanratkaisun taitoja.

Pienimuotoinen ja henkilökohtaisen

Zuyd tarjoaa pienimuotoista, intiimi oppimisympäristö kaikki edut suuremman laitos. Vaikka on yksi suurimmista ammattikorkeakoulun maassa, kaikki Zuyd tiedekunnat ovat suhteellisen pieniä, tiivis yhteisöjä, mistä löydät henkilökohtaisen ja ystävällisen ilmapiirin. Luennot ovat vuorovaikutteisia, jossa on tilaa henkilökohtaista ohjausta sekä vapaus kehittyä taitava ja luova ammattilainen.

Kampuksen ominaisuudet

Maastrichtin Hotel Management Schoolissa opiskelevat opiskelijat asuvat kampuksella ensimmäisen vuoden ajan yhdessä ensimmäisen vuoden opiskelutovereidensa kanssa. Tietenkin autamme myös muiden ohjelmien opiskelijoita löytämään oikean asunnon heidän toiveidensa mukaan. Linkkejä asuntosivustoille löydät yliopiston sivuilta.

  Apurahat ja rahoitus

  Lahjakkaille ja erittäin motivoituneille EU:n ulkopuolisille opiskelijoille, jotka hakevat valtion rahoittamaa, täysin englannin opetettua kandidaatti- tai maisteriohjelmaa, on tarjolla monenlaisia apurahoja. Zuyd tarjoaa kolme stipendiä. Lisätietoja saat yliopiston verkkosivuilta.

  Kampuksen elämä ja tilat

  Zuyd tarjoaa online-kavereita (ei chatbottia, nykyiset (kansainväliset) opiskelijat) Hotel Management-, European Studies and International Business -ohjelmaan. Voit vapaasti kysyä opiskelijoilta mitä tahansa ohjelmista, opiskelijaelämästä, opiskelijana olemisesta Covid-19:n aikana, valmisteluista ja odotuksista. Löydät kaikki ystävämme opinto-ohjelman verkkosivuilta.

  Zuyd University of Applied Sciences , Maastrichtin yliopisto ja Maastrichtin kaupunki loivat alustan kaikille kansainvälisten opiskelijoiden käytännön kysymyksille (asunto, vakuutukset, työpaikat, opintolainat, lakiapu jne.). My Maastricht -sivustolla. Täältä he löytävät kaikki vastaukset ja apua tarvittaessa.

  Maastrichtilla on paljon tarjottavaa (kansainvälisille) opiskelijoille. Yhdessä Maastrichtin yliopiston kansainvälisten opiskelijoiden kanssa kaupungissa on suuri kansainvälinen opiskelijaväestö. Se tarjoaa jännittävän opiskelijaelämän kaikenlaisten urheiluseurojen, opintoseurojen, opiskelijayhdistysten jne. kanssa. Lue lisää yliopiston verkkosivuilta!

  Sijainnit

  • Maastricht

   Brusselseweg 150, 6217 HB, Maastricht

   Kysymyksiä