Keystone logo
Zhejiang Wanli University

Zhejiang Wanli University

Zhejiang Wanli University

Johdanto

Zhejiang Wanli University (ZWU), joka sijaitsee Ningbossa, kattaa yhteensä 95 hehtaaria ja koostuu Qianhun kampuksesta, Huilongin kampuksesta ja Zhashanin tukikohdasta. ZWU on kauneimmat ihmislähtöiset kampukset, vihreät ja hyvin varustetut, koulutuspiirien ihmiset tunnustavat ne laajalti. ZWU tarjoaa 47 4-vuotista perustutkinto-ohjelmaa, jotka sisältävät niinkin laajoja tieteenaloja kuin taloustiede, laki, kirjallisuus, tiede, tekniikka, maatalous ja johtaminen

Viime vuosina yliopisto on osallistunut aktiivisesti kansainväliseen vaihtoon ja yhteistyöhön muiden yliopistojen kanssa ja luonut peräkkäin suhteita yli 20 yliopistoon muun muassa Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Japanissa, Koreassa, Ukrainassa. Lisäksi ZWU on solminut läheisen kumppanuuden Nottinghamin yliopiston kanssa. Yhteisten ponnistelujen ansiosta on perustettu uusi yhteistyöyliopisto, Nottinghamin yliopisto, Ningbo, Kiina (UNNC), joka seuraa Nottinghamin yliopiston koulutusjärjestelmää Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Johtaessamme yliopistoamme periaatteen ohjauksessa: "Opiskelijoiden asettaminen etusijalle; korkealaatuisen koulutuksen varmistaminen; Taloudellisen kehityksen palveleminen; Kansainvälistymiseen sitoutuneena", opetuksen laatu on aina painopisteemme. Valmistuneiden työllisyysaste on erittäin positiivinen, ja työnantajat arvostavat laajalti yliopistosta valmistuneita.

Tilastot

Tällä hetkellä ZWU: ssä on yli 20,000 1,000 kokopäiväistä opiskelijaa , ja henkilökuntaa on yli XNUMX XNUMX. ZWU on monia keskeisiä maakunnallisia ja kunnallisia erikoisuuksia ja tieteenaloja. Yliopiston kirjastossa on yli 1 200 000 kirjan kokoelma; noin 2 500 lehteä sekä kiinaksi että vierailla kielillä; ja se on varustettu "Closed Mirror Station for China Academic Journal Net", "Wanfang Data Service Center" ja lisäksi 6,000 XNUMX digitaalisella aikakauslehdellä, jotka ovat saatavilla yliopiston verkossa.

    Sijainnit

    • Ningbo

      Zhejiang Wanli University No.8,South Qian Hu Road , 315100, Ningbo

      Kysymyksiä