Keystone logo

1 MA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kansainvälinen liiketoiminta Aasian liiketoiminta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Liiketalouden opinnot
  • Kansainvälinen liiketoiminta
  • Aasian liiketoiminta
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

MA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kansainvälinen liiketoiminta Aasian liiketoiminta

MA, tai Master of Arts, on ensimmäinen korkeakoulututkinto voidaan ansaita saatuaan kandidaatin tutkinto. Yleensä kahden vuoden kuluessa suoritettu, tämä tutkinto mahdollistaa jatkotutkimuksen ja syventävän tietämyksen opiskelun tai ammatillisen kiinnostuksen.

Mikä on Aasian maisteri? Tämä tutkinto tarjoaa mahdollisuuden tutustua kansainväliseen liiketoiminnan hallintaan ja markkinointiin, erityisesti menetelmiin ja teorioihin ongelmien havaitsemisen ja analysoinnin taustalla. Erikoistunut aasialaisiin kulttuureihin ja yhteiskuntaan auttaa ymmärtämään ja kommunikoimaan. Opintoihin voi sisältyä kieliopintoja, liikesuhteita, taloustieteitä ja yrityshallintoa. Riippuen liiketoiminta-alueesi alueista, muista tarjolla olevista kursseista voi olla henkilöstöresursseja, yrittäjyyttä, strategiaa ja rahoitusta.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat MA: n Aasian liiketoiminnassa, oppivat keskeisiä liiketoiminnan johtamistaitoja, mutta kansainvälisellä tasolla. He kehittävät myös vahvoja ihmissuhteita ja viestintätaitoja, joita tarvitaan muiden kulttuurien kuin heidän omiensa kanssa työskentelemiseen ja ymmärtämiseen.

Aasian-liiketoiminnan maisteriohjelman kustannukset voivat vaihdella riippuen laitoksen sijainnista ja opintojakson pituudesta, joka yleensä kestää 1-2 vuotta kokopäiväistä opiskelua. Tee tutkimustesi etukäteen ja ota yhteyttä kiinnostaviin kouluihin saadaksesi lisätietoja.

Aasian-kauppatieteiden maisteri voi joutua urallaan kansainvälisissä järjestöissä, avustustoimistoissa tai yksityisissä tutkimuskeskuksissa. Muita mahdollisia työtehtäviä ovat talousanalyytikko, tuotepäällikkö, kauppaedustaja, konsultti ja kauppaedustaja. Niistä, joiden opinnoista erikoistumisia voidaan käyttää asianajajina, suhdetoiminta- tai mainostoiminnassa, markkinointipäällikkönä tai henkilöstöjohtajana. Kvantitatiivisten taitojen ja maailmanlaajuisen tietoisuuden antaminen tarjoavat perustan kansainvälisen liiketoiminnan onnistumiselle.

MA in Asian Business -ohjelmat ovat saatavilla yliopisto-ohjelmissa maailmanlaajuisesti ja verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.