Keystone logo

26 MA Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Aasian tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Aluetutkimus
  • Aasian tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (26)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MA Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Aasian tutkimus

Master of Arts, tai MA, on maailmanlaajuisesti tunnustettu koulumenestystä, jotka perustuvat taidot saatu liittyvän kandidaatin tutkinto-ohjelma. Opiskelijat myönsi maisteri ohjelmat ovat tyypillisesti valmistunut työselostus monenlaisia ​​tieteenalojen, kuten, mutta ei rajoittuen, Englanti, historia, humanistiset tieteet, filosofia, teologia, kuvataide ja yhteiskuntatieteet.

Juuri sitä, mitä on MA in Asian Studies? Opiskelijat, jotka allekirjoittaa varten Master of Arts in Asian Studies-ohjelman perusteellisesti tutkia Aasiassa yhä yleisempiä rooli maailmanlaajuisen kaupan, politiikan ja kulttuurin, ja ne ovat yleensä valmiita ottamaan rooleja, jotka liittyvät erittäin monimutkaisia ​​taloudellisia, diplomaattisia ja kulttuurisiin kysymyksiin. Yhteisiä aiheita tutkimuksen Asian Studies MA-ohjelma sisältää Aasian historia, politiikka, turvallisuus, kieli ja kulttuuri.Onnistunut valmistuneet saavat tarvittavat tiedot ja taidot työskennellä monenlaisia ​​paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä sijoituksia.

Tarkennettu Asian Studies-tutkinto on taidot ottamaan laaja valikoima hyvin palkattuja paikoissa, joissa historia, kauppa, valtio-oppi, antropologia, sosiologia, ja vieraat kielet. He ovat valmiita työskentelemään erilaisten maailmanlaajuisten tehtävissä ja voidaan yleensä komento korkeampia palkkoja kuin heidän kandidaatin tutkinto-tilan ura kilpailijoita.

Hankintakustannukset maisteri vaihtelee suuresti kouluittain ja maittain, joten on tärkeää, että kiinnostuneille opiskelijoille yhteyttä kunkin koulun kiinnostavia tiettyjen opetusta tietoja.

Opiskelijat, jotka läpäistyään Master of Arts Asian Studies koulutusohjelman valmistellaan työtä monenlaisia ​​maailmanlaajuisia kantoja ja teollisuuden, ja he voivat saada ammatillista liittyvissä tehtävissä hallituksen ja politiikka, kansainväliset palvelut, tutkimuksen, koulutuksen ja liike- muun liittyvillä aloilla.

&nbsp

Jos MA Asian Studies kuulostaa haluat jatkaa, tutkia useita vaihtoehtoja käytettävissä maailmanlaajuisesti käyttäen Masterstudies "laaja tietokanta ja lyijymuodossa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.