Keystone logo

16 MA Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Afrikan tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Aluetutkimus
  • Afrikan tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MA Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Afrikan tutkimus

Master tutkinto on ensimmäinen taso jälkeisen kandidaatti. Tämä tyypillisesti kaksivuotinen ohjelma usein rakentuu alueelle opiskeli kandidaatti, vaikka henkilö, jolla on kandidaatin voi yleensä jatkaa maisterin millään alalla. Eräässä käytännön järkeä, maisteriksi voidaan pitää passi korkeakouluopintoihin tai yksinkertaisesti parantaa työllistymismahdollisuuksiaan.

Mikä on MA Afrikkalainen Studies? Tämä ainutlaatuinen aste proffers kehittynyttä osaamista areenalle sosiaalisten, taloudellisten, kielellisten ja kunnallisista tekijät Afrikkalainen yhteiskunnassa. Tämä rikas opintolinjan kokoaa yhteen eri alojen, ja opiskelijat voivat odottaa monipuolinen valikoima kursseja, kuten Afrikkalainen kielitieteen, valtiotieteiden, historian ja maantieteen. Tyypillisiä Ylempään tason Afrikkalainen tutkimukset kursseista on myös korkea analyyttisen kirjoittamisen, tutkimuksen ja seminaareja, joiden tarkoituksena on lisätä teoreettista ja kriittisen ajattelun taitoja.

Edut maisteriksi Afrikkalainen tutkimuksissa ovat saamassa arvokasta tietoa keskeinen mantereella meidän globaalistuvassa yhteiskunnassa. Jolla jatkotutkinto tyypillisesti tekee yhden kilpailukykyä työmarkkinoilla.

Kustannukset tämäntyyppisten aste riippuu tyyppi koulun valitset, tiukkuus ohjelmansa, muiden tekijöiden ohella. Lisätietoja, soita mahdollinen koulu.

Viimeistely maisteriksi vuonna Afrikkalainen tutkimuksissa yleensä saada sinut valikoiman ainutlaatuisia ja arvokkaita työpaikat, kuten antropologi, kääntäjä tai ulkomaisen avun työntekijä. Voit myös työskennellä useita kantoja kulttuurispesifisiä yhdistyksille. Monet valmistuneet jatkaa akateemista uraa. Ne voivat sisältää historiaa ja jopa kirjallisuutta työt peruskoulun jopa korkeakoulutasoisen.

Oloasi erottuvat on avain saada jalka oven at unelmiesi työpaikka. Hanki siirtymässä te tavoitteita tänään.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.