Keystone logo

Suodattimet

 • MA
 • Yhteiskuntatieteet
 • Aluetutkimus
 • Amerikan tutkimus
Opintoalat
 • Yhteiskuntatieteet (22)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

22 MA Ohjelmat sisään Amerikan tutkimus 2024

  MA Ohjelmat sisään Amerikan tutkimus

  Monet opiskelijat, jotka haluavat jatkaa niiden akateemisia opintoja pidemmälle kandidaatin tutkinnon päättävät työskennellä maisterin tutkinnon. Tämä syventäviä tutkinnon tarjoaa erikoistunut tutkimus tietyllä alalla kiinnostusta ja on edellytys edelleen tyyppisiä keskittynyt tutkimus, kuten jatko-ohjelmia.

  Mikä on MA in American Studies? Yksinkertaisesti sanottuna, ohjelma tarjoaa opiskelijoille erikoistunut tutkimus kulttuurin ja kulttuuriperinnön Amerikan. Tätä varten opiskelijat yleensä opiskella amerikkalaisen yhteiskunnan läpi erilaisia ​​aloja, kuten sosiologisen, sosiaalis-taloudelliset, poliittiset ja kirjallisuuden, muutamia. Lisäksi monet opintokokonaisuuksia tarjoavat omat ainutlaatuiset painopiste tai lähestymistapa amerikkalaisissa tutkimuksissa, esimerkiksi tarjoamalla koulutusta toteuttavat julkisia humanistiset ja koulutusohjelmia tai dynamiikkaa kulttuurinen muutos. Jotkut ohjelmat ovat opiskelijat valitsevat tutkimusaihe kiinnostava viimeisellä luokalla, kuten Afrikkalainen Amerikan tutkimus tai intiaani vaikutteita.

  On olemassa lukuisia etuja ansaita MA American Studies. Useimmat opiskelijat viittaavat monipuolinen, henkisen koulutuksen että tutkinto antaa. Monet ohjelmat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuksia työharjoitteluun lopulliseen lukukauden opinnot, joka tarjoaa sekä käytännön kokemusta ja arvokasta kontakteja.

  Kustannukset ansaita MA American Studies vaihtelevat kouluittain ja sijainnin koulun. Saat tarkempia kirjanpito tietenkin ja rekisteröintimaksut, ota ottamista toimisto koulun suoraan.

  Valmistuneet maisteriksi vuonna American Studies löytää työpaikkoja eri aloilla, kuten median, mainonnan, markkinoinnin ja poliittisen hallinnon. Suosittuja uravalintoja suoritettujen kuuluvat journalismi, julkaisutoiminta, broadcasting, opetus ja Kirjastotoimi. Jotkut valmistuneet käyttävät tutkinnon ponnahduslautana tohtoriohjelmasta amerikkalaisissa tutkimuksissa tai muiden tieteenalojen.

  On monia mahdollisuuksia ansaita MA American Studies Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa. Ohjelmat at ulkomaiset instituutiot pyrkivät tarjoamaan ainutlaatuisen näkökulman kenttään. Monet koulut tarjoavat myös online-ohjelmia tutkintoon. Aloita etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.