Keystone logo

7 MA Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Ammatilliset humanistiset tieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MA
 • Ammatilliset opinnot
 • Ammatilliset humanistiset tieteet
Opintoalat
 • Ammatilliset opinnot (7)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  MA Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Ammatilliset humanistiset tieteet

  Yksilöt, jotka haluavat tulla asiantuntijoiden kielellä, taiteen tai musiikin usein päättää ansaita MA Humanistinen. Tämän maisterin of Arts-tutkinnon, tutkinnon voi edetä urallaan aseistettu tietoa.

  Kielitieteilijät, taiteilijoita ja muusikoita, jotka ovat kiinnostuneita ansaita jatkotutkintoja usein kysyä, "Mikä on MA Humanistinen?" Tämä on jatko-tason taiteet tutkinto, joka keskittyy tutkimukseen, kirjoittaminen, ja päättelykykyä, valmentaa opiskelijoita uran useilla humanististen liittyvillä aloilla. Työselostus vaihtelee opiskelijan keskittyminen voi kuitenkin sisältää taidehistorian, mediatutkimuksen, klassikoita, kulttuurisesti erilaisten näkökulmien, musiikin teoriaa, ja / tai ihmisoikeuksia. Opiskelijoiden tulee olla 4-vuotta astetta ennen ilmoittautumalla maisteriohjelmiin.

  Kun ansaita MA Humanistinen, jatko on tunnustettu viranomainen kielen, taiteen ja / tai musiikkia.Tämä tilitietojen antaa hänelle uskottavuutta taiteen yhteisöjä ja myös tasoittaa tietä urakehitykseen.

  Mestarin of Arts humanistiset voi ansaita yliopistoissa ympäri maailmaa, verkossa tai henkilökohtaisesti. Kustannukset vaihtelevat laitos ja erityinen painopiste opiskelija. Jotta voitaisiin oppia nykyinen maksu rakenteita, opiskelijoilla tulee ottaa yhteyttä ottamista toimisto koulun heidän valintansa.

  On monipuolinen ura vaihtoehtoja MA Humanistinen valmistuneista yksityiset yritykset, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, viihdeteollisuuden, ja koulutusaloilla. Tutkinnon voi tulla museo kuraattorit, kirjailijat, toimittajat, toimittajia, kansalaisopisto ohjaajien, naisten oikeuksien puolestapuhujia, ja johtajien musiikki ja viihdeteollisuus. Jatko-tutkinnot, työnhakijoita on paremmat mahdollisuudet saada korkeamman tason tehtävissä valitsemaansa alaa.

  Jos olet intohimoisesti kielen, taiteiden ja / tai musiikkia ja haluavat sisällyttää oman antaumuksella osaksi palkitseva ura, MA Humanistinen avulla voit tehdä juuri niin. On monia ohjelmia ympäri maailmaa jännittäviä kursseista ympärille rakennettu tätä suurta. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.