Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 10 Filosofian maisterit (MA) sisään Ammatilliset oikeustieteen opinnot 2024

10 MA Ohjelmat sisään Ammatilliset oikeustieteen opinnot 2024

Yleiskatsaus

Master-tutkintoja voidaan hankkia useilla erityisaloilla ja kehittyneillä aihealueilla. Master of Arts tutkintoja ovat usein hallitsevat opiskelijat humanististen ja kuvataiteiden, mutta se on yliopiston harkintavalta määritellä luokituksen tutkinnon.

Mikä on ammattijuridiikan maisteri? Ammatilliset oikeusohjelmat ahdistavat opiskelijoita liikuttamaan kaupallisia laillisuuskuntia sekä kansainvälisesti että kansallisesti. Tutustelemalla monenlaisia ​​oikeudellisia tekstejä ja ennakkotapauksia opiskelija oppii arvioimaan oikeudellisia tilanteita, joissa on yhdistelmä liiketoimintaosaamista, oikeustuntemusta ja eettistä velvoitetta. Tässä ohjelmatyypissä tarjottavat kurssit tarjoavat yleiskoulutusta resurssienhallinnan aloille, kuten henkilöresursseihin ja varallisuusresursseihin, sekä erityiskoulutukseen taloushallinnossa eri asiakastyypeille. Opiskelijoiden käytettävissä olevat akateemiset kappaleet voivat sisältää henkilöresursseja, työlainsäädäntöä, terveyslainsäädäntöä, ihmisoikeuksia, sovittelua ja sääntöjen noudattamista.

Parhaat ominaisuudet opiskelijoille, joilla on maisteriohjelman ammattioikeus voi saada sisältää johdon näkökulmia, kyky analysoida oikeudellisia tilanteita voittoa, ja kehittynyt tietämys lakisääteisistä säännöksistä. Nämä taidot valmistavat heitä kehittyneisiin ammatillisiin näkymiin ja antavat heille mahdollisuuden toimia maailman vastuullisina kansalaisina.

Master of Arts -tutkinnon suorittamiseen liittyvät kulut vaihtelevat ohjelmien ja laitosten välillä. Harkitse mahdollisia kouluja ottamaan mahdollisimman tarkat taloudelliset tiedot huomioon.

Opiskelija-erikoistumisesta riippuen ammattikorkeakoulututkinto voi johtaa ulkomailla oleviin paikkoihin, joissa opiskelijat voivat auttaa yrityksiä uusien markkinoiden kulttuuristen ja oikeudellisten rajojen ohjaamisessa. Oikeustieteen alalla työskentelevien lisäksi tutkinnon suorittaneet voivat löytää mahdollisuuksia henkilöresursseihin, kansalliseen turvallisuuteen, koulutukseen, kiinteistöihin ja yrityksiin. Muiden nimikkeiden joukossa tämän tutkintoalan ammattilaiset ovat usein henkilöstöjohtajia, oikeudellisia neuvonantajia, yritysanalyytikkoja, tuonti- ja vientiasiantuntijoita, päätoimittajia ja valvontatoimijoita.

Työssäkäyvät ammattilaiset ovat kauempana vaihtoehtoja täydentämään ammattikorkeakoulututkintoa ammattikorkeakoulussa kuin koskaan ennen, ja he voivat suorittaa tutkintonsa kokonaan verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • MA
 • Ammatilliset opinnot
 • Ammatilliset oikeustieteen opinnot
Opintoalat
 • Ammatilliset opinnot (10)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto