Keystone logo

Suodattimet

 • MA
 • Taidealan opinnot
 • Animaatio
Opintoalat
 • Taidealan opinnot (20)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

20 MA Ohjelmat sisään Animaatio 2024

  MA Ohjelmat sisään Animaatio

  Master of Arts on eräänlainen korkeakoulututkinto, joka on suunniteltu humanististen tai yhteiskuntatieteiden alojen opiskelijoille. Useimmat opiskelijat jatkavat tätä opetusreittiä ansaittuaan kandidaatin tutkinnon samalla alalla. MA voi olla tehokas tapa opiskelijoille laskea enemmän tuottoisaa uraa.

  Mikä on maisteri animaatiossa? Animaatio on visuaalisen, liikkuvan taiteen monipuolinen ja luova tutkimus. Animaattorit ovat vastuussa monien hyvin rakastettujen piirrosten, elokuvien ja videopelien sekä muiden ikonisten luomusten kehittämisestä. Animaatiotaso on rakennettu informoimaan opiskelijoita tämän suunnittelumenetelmän taustalla olevista tekniikoista, tekniikoista ja filosofioista. Monien nykyaikaisten animaatioohjelmien olennainen osa on digitaalinen media, mukaan lukien web-suunnittelu, erikoistehosteet ja videopelien tuotanto.

  Animaatiotutkinnon suorittaneet oppivat usein järjestäytyneitä, itsenäisiä työntekijöitä. Monet työnantajat huomaavat, että animaatioopiskelijat eivät ole vain luova, vaan erittäin analyyttinen. Nämä piirteet voivat auttaa tekemään jatko-opiskelijoille tulevaisuuden haasteita monille eri aloille.

  MA: n ansaitsemisen kustannukset voivat riippua koulun maasta ja koulutusohjelman pituudesta ja tyypistä. Opiskelijat voivat saada lisätietoa näiden ohjelmien opetuksesta ottamalla yhteyttä koulujen vastaanottotoimistoon.

  Animaatiopalvelut ovat erittäin kilpailukykyisiä, mutta animaatiossa toimivan maisteriohjelman ansiosta tutkinnon suorittaneet voivat varmistaa paikkoja niille, joilla on vain kandidaatin tutkinto tai vähemmän. Tekniikan kehittymisen myötä opiskelijat voivat myös nähdä digitaalisten animaattoreiden käytettävissä olevien työpaikkojen kasvua. Monet opiskelijat jatkavat työtä perinteisissä medioissa kuten elokuvissa ja televisiossa, mutta paljon työtä löytyy myös online-areenoilta. Jotkut ura-asennossa ovat digitaalinen animaattori, web-suunnittelija, digitaalinen mainostaja, videopelien suunnittelija ja paljon muuta.

  Yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat maisterin animaation. Opiskelijat voivat myös harkita etäopiskelua verkkokursseilla, jotka ansaitsevat tutkinnon kotona mahdollista. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.