Keystone logo

15 MA Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Historia Antiikin historia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Historia
  • Antiikin historia
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (15)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MA Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Historia Antiikin historia

Master of Arts tutkinto, jota usein kutsutaan MA, voidaan ansaita saatuaan tehokkaita kursseja yksi monista opinnoista. Tämäntyyppinen tutkinto keskittyy yleensä humanistisiin tieteisiin.

Mikä on MA antiikin historiassa? Arkkitehtuurin maistuminen antiikin historiaan voi liittyä kursseja, jotka tutkivat intensiivisesti yhtä tai monta osa-aluetta antiikin maailmasta ja tarkastelevat erityisesti muinaisia ​​sivilisaatioita. Voit halutessasi keskittyä yhteen tiettyyn alueeseen, maahan tai kulttuuriin tai keskittyä esimerkiksi muinaiseen taiteeseen. Saatavilla on myös laaja-alaisia ​​kursseja, jotka tarkastelevat muinaista historiaa ympäri maailmaa.

Muinaisen historian kursseja voi opettaa teitä ajattelemaan ja oppimaan historiallisesti, auttaen sinua tekemään parempia päätöksiä nykypäivänä. Voit myös oppia menetelmiä, joiden avulla voit tulla paremmaksi tutkijaksi, ja voit oppia esittämään tietoja selvästi.

Riippuen siitä, mihin olet ottanut kursseja, MA-historian ansaitseminen voi olla erilainen. Voit vertailla hintavaihtoehtoja koulusta kouluun, jotta näet, mikä toimii parhaiten sinulle.

Muinaisen historian tutkinnon suorittaneiden tutkijat voivat keskittyä paljon tutkimukseen ja koulutukseen. Esimerkiksi korkeakoulututkinnolla voit jatkaa mahdollisuutta olla muinaisen historian professori ja opettaa yliopistotasolla. Voit myös opettaa historiaa keskiasteen ja peruskouluissa. Voit tutkia uraa historiallisena tutkijana ja työskennellä museossa tai muussa historiallisessa laitoksessa. Saattaa olla myös mahdollisuuksia työskennellä historiallisena kirjastonhoitajana tai muinaisten kielten kääntäjänä.

Saatavilla on monia vaihtoehtoja, jotka ansaitsevat tutkintoasi sekä verkossa että fyysisessä koulussa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.