Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 5 Filosofian maisterit (MA) sisään Arabian kieli 2023

5 MA Ohjelmat sisään Arabian kieli 2023

overview

Master of Arts on korkeakoulututkinto, jota usein käytetään jatko-opintoina kandidaatin tutkintoon. MA voi keskittyä humanistisiin tai taiteellisiin alueisiin, mutta tämä voi riippua yliopistosta.

Mikä MA on arabia? Se on jatkotutkinto, joka on suunniteltu antamaan opiskelijoille paremman käsityksen arabikulttuurista ja -kielestä. Tutkijat voivat oppia opettamaan kieltä tai käyttää kieltä ammatillisessa ympäristössä. Tämän ohjelman kursseja voivat olla arabikulttuuri, kielen teoria ja menetelmät, kielitiede, moderni arabikirjallisuus, opetusmenetelmä, klassinen arabiakirjallisuus ja arabiankielinen opetus vieraan kielenä. Kurssit voivat yhdistää luentoja, keskusteluja, tutkimuksia ja hankkeita auttaakseen osallistujia parantamaan arabiankielisyyttä.

Tämäntyyppinen tutkimus voi auttaa lisäämään henkilön kulttuurista arvostusta, joka voi auttaa häntä elämään ja työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä. Parempi viestintä ja kriittiset ajattelutaidot helpottavat osallistujien mahdollisuuksia ratkaista monimutkaisia ​​ongelmia ja puhua heidän ympärillään olevien kanssa.

Mikä on MA: n kustannus arabikaan? Ei ole universaalia opetusta. Itse asiassa kustannukset voivat riippua koulusta ja ohjelman kestosta. Suurin osa maisteriohjelmista kestää yhden tai kahden vuoden.

Opiskelijat, jotka valmistivat maisteriohjelman arabiaksi, saattavat olla monilla uralla kansainvälisessä liiketoiminta-alalla, kuten arabiankielinen tulkki, arabian oikeudellinen tutkintaan liittyvä analyytikko ja Lähi-idän ohjelma-avustaja. Valmistuneet voivat myös liittyä koulutukseen professoreina, kielentutoreina tai kääntäjänä. Muut tutkijat ovat siirtyneet sosiaalityöntekijöiksi, tutkijoiksi, kansainvälisten suhteiden asiantuntijoiksi ja arabiaksi tekstityksen alkuun.

Arabian opiskelu maisterin tasolla voi tapahtua kaikkialla maailmassa. Ei vain monien yliopistojen tarjoama ohjelma, mutta myös verkkokursseja. Valmis oppimaan lisää? Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

read_more

filters

 • MA
 • Kielet
 • Arabian kieli
fields_of_study
 • Kielet (5)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format