Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 15 Filosofian maisterit (MA) sisään Arkkitehtuuri 2023

15 MA Ohjelmat sisään Arkkitehtuuri 2023

Yleiskatsaus

Master of Arts on eräänlainen korkeakoulututkinto, joka tutkii aiheita humanististen tai yhteiskuntatieteiden aloilla. Tämä tutkinto voi tarjota opiskelijoille laajempaa tietoa, joka auttaa heitä valmistautumaan korkeakoukuiseen uraan tai tohtoriohjelmaan.

Mikä on MA arkkitehtuurissa? Arkkitehtuuri on rakennusten ja muiden rakenteiden suunnittelu ja rakentaminen. Tämäntyyppinen koulutusohjelma on suunniteltu kouluttamaan opiskelijoita tekniikan, filosofioiden ja historian kehittyneen arkkitehtuurin painottaen kulttuurista tutkimusta ja tutkimusta. Tämän aiheen maisteriohjelma ulottuu yksinkertaisen rakentamisen lisäksi tutkimalla klassisia ja nykyaikaisia ​​suunnittelutekniikoita. Opiskelija voi myös opiskella taidehistoriaa, maantietoa, kulttuuria ja muuta.

On olemassa useita hyödyllisiä taitoja, joita opiskelija voi saada ansaitsemaan MA: ta Arkkitehtuurissa. Tämä aihe edellyttää, että opiskelijat harjoittavat luovia ongelmanratkaisutaitoja. Opiskelijat ovat myös usein vahvoja kommunikaattoreita, joilla on kehittynyt matemaattinen kyky, jotka auttavat uralla kentällä ja sen ulkopuolella.

Kaikki MA-ohjelmat vaihtelevat kustannuksin ja oppilaiden paras tapa oppia tarkkoja opetustietoja on ottaa suoraan yhteyttä kouluihin. Myös apurahoja ja taloudellisia apuvaihtoehtoja voi olla tarjolla joillakin opiskelijoilla.

Arkkitehtuurin ura-alueet ovat lukuisia ja laajoja, ja tällä alalla toimivan maisteriohjelman opiskelijat saattavat todennäköisemmin hankkia korkeamman palkkatason johtotehtäviä kuin opiskelijat, joilla on vain peruskoulutus. Yksityissektorilla ja julkisella sektorilla on myös erilaisia ​​uramahdollisuuksia. Kaupunkisuunnittelijoita tarvitaan, jotta ympäristöä mukautettaisiin tarkasti kasvavan väestön ylläpitämiseksi ja äärimmäiset arkkitehdit erikoistuvat rakenteiden luomiseen, jotka kestävät äärimmäisiä sääolosuhteita. Muita tehtäviä ovat maisemasuunnittelija, taiteilija, teollinen suunnittelija, restaurointiarkkitehti ja paljon muuta.

On olemassa oppilaitoksia eri puolilla maailmaa, jotka tarjoavat MA-tutkintoja, ja opiskelijat voivat jopa valita opiskelemaan kotoa verkkokursseilla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • MA
 • Arkkitehtuurin opinnot
 • Arkkitehtuuri
Opintoalat
 • Arkkitehtuurin opinnot (15)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto