Keystone logo

2 MA Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Informaatioteknologia Big Data / Suuret tietoaineistot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Informaatioteknologia
  • Big Data / Suuret tietoaineistot
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MA Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Informaatioteknologia Big Data / Suuret tietoaineistot

Ansaita Master of Arts (MA) on ratkaiseva hetki opiskelijan 's akateemista uraa. Hankkiminen MA on tavoite, että monet opiskelijat ovat sen jälkeen, kun he hankkivat Bachelor of Arts (BA). MA voi ansaita tutkimalla lukuisia aloja, kuten tieteet ja taiteet.

Mikä on MA Big Data? Mestari 's in big data on tutkinto, joka todistaa osaat ymmärrystä ja tietotekniikka monimutkaisia ​​teknisiä prosesseja. Kun tämä ohjelma voi laajentaa tietosi liiketoiminnan oivalluksia, data-analyysi, ja tietotekniikka. Johtuen siitä, että tekniikka on valtaa maailmaamme, teknisiä taitoja sai saamasta big data tutkinto ovat erittäin arvokkaita.

Edut ansaita Master of Arts in Big Data ovat valtavia. Valmistuneet saanut verraton analyyttinen, johtamis-, ja matemaattisia taitoja. Kyky ymmärtää ja hyödyntää tietotekniikkaa johtaa kehittyneitä uramahdollisuuksia.

Opetus on usein kysymys tuleville opiskelijoille. Muista, että kustannukset vaihtelevat riippuen ja sijainti koulun kyseessä. Tietoa maksuista on yleensä saatavilla pyynnöstä ottamisesta toimistossa kunkin toimielimen.

On olemassa erilaisia ​​uravaihtoehtoja niille, jotka ansaitsevat heidän isäntä 's big data. Opiskelijat usein mene päälle tulee tietotekniikan asiantuntijat yrityksiä aina laajuudeltaan ja kooltaan. Mahdollisuuksia työskennellä kansainvälisten yritysten ovat yhteisiä. Tiedon louhinta ja tiedonkeruu ovat tehtäviä, jotka ovat haluttuja arvovaltaisten yritysten maailmanlaajuisesti. Tutkinnon voi myös odottaa löytävänsä mahdollisuuksia tulla tietojen insinöörejä, liike-analytiikan asiantuntijat, ja tilastotieteilijät. Voit auttaa rakentamaan, ylläpitämään, ja muuttaa teknisen infrastruktuurin ja auttaa yrityksiä pitämään kirjaa tarvittavien tietojen.

Nyt kun 've oppinut enemmän big data koulutusohjelmissa, harkitse hakemista oman kursseille mahdollisimman pian.Aloita uusi opetusmatkaa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.