Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 110 Filosofian maisterit  (MA) sisään Esittävät taiteet 2023

110 MA Ohjelmat sisään Esittävät taiteet 2023

overview

Menestyminen nykypäivän työ teollisuus on alkanut ottaa enemmän kuin kandidaatin tutkinto. Valmistuneet ovat huomanneet, että voitamme heidän maisteri voi johtaa heidät työpaikkoja he vain haaveillut sekä mahdollisuuksia työskennellä teollisuudessa ympäri maailmaa.

Yksi suosittu Master of Arts-tutkinnon on Performing Arts. Useilla opiskelijoilla, kuten sinä, voi olla miettimättä, mikä on MA Esittävät taiteet? Yksinkertaisesti sanottuna, se on tutkinto ansainnut jatko, joka kattaa kentät tanssin, draaman, musiikin ja elokuvan. Kurssit ansaita tämän verran kuuluvat opetukseen ja koulutukseen tanssia, näyttelemistä, puku ja lavastus, laulu suorituskykyä, ja käsikirjoittamisen. Toimivat luokat vaihtelevat teatterin koulutuksesta elokuva toimii, kun käsikirjoitus luokat voivat vaihdella luoda oman analysointiin muut osat.

Ansaita Master in Performing Arts voi olla erittäin hyödyllistä Apukäynnistys urasi. Koulutusta saat valmistelee teitä eri työmahdollisuuksia ja antaa sinulle rikas tausta tietoa ja valtakirjojen. Jos etsit työskennellä teatterissa tai elokuvateollisuus, tämä tutkinto voi auttaa sinua verkon, rakentaa ammatillisia suhteita ja johtaa sinua kohti työskennellyt luovan ja innovatiivisen kenttään.

Kustannukset osallistuvat luokat ansaita tämän verran muuttuu riippuen siitä, mitä koulussa valitset. Mitään sijainti opintopistemäärä vaikuttaa hintaan. Saada selkeä käsitys oman opetuksen kustannuksia, on parasta ottaa yhteyttä kouluun, johon haluat osallistua.

Kun olet saanut MA Esittävät taiteet pystyt löytämään työtä teollisuudessa musiikin, elokuvan, teatterin ja tanssin.Saatat löytää itsesi toimitusjohtaja paikallinen teatteriryhmä tai toimii lavalla. Voit myös toimia ohjaajana elokuvan, television tai näytelmiä, sekä opettaa kaiken ikäisiä paikallisten oppilaitosten, koulujen tai kesäleirejä.

&nbsp

Jos olet kiinnostunut toteuttavat tämän verran, voit etsiä oman ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

read_more

filters

  • MA
  • Esittävät taiteet
fields_of_study
  • Esittävät taiteet (110)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format