Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 48 Filosofian maisterit  (MA) sisään Esittävät taiteet sisään Yhdistynyt kuningaskunta 2023

48 MA Ohjelmat sisään Esittävät taiteet sisään Yhdistynyt kuningaskunta 2023

overview

Esittävät taiteet on opintokokonaisuus, jossa käsitellään akateemisin ja käytännön välinein erilaisia esittäviä taidemuotoja kuten teatteria, musiikkia ja tanssia. Opiskelijat voivat perehtyä musiikkiin joko akateemisesta tai teknisestä näkökulmasta, tai halutessaan vaikka molemmista.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

FM-tutkinto on maisterin tutkinto, jonka suorittaneilla on näyttöä esimerkiksi jonkin seuraavan alan laajoista opinnoista: humanistiset tieteet, kuvataiteet, historia, viestintä, filosofia, teologia tai kielet. Filosofian maisterin tutkinto pitää yleensä sisällään luentokursseja, tutkimustyötä sekä kirjallisia tenttejä.

read_more

filters

  • MA
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Esittävät taiteet
fields_of_study
  • Esittävät taiteet (48)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format