Keystone logo

6 MA Ohjelmat sisään Kielet Japanin kieli 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MA
 • Kielet
 • Japanin kieli
Opintoalat
 • Kielet (6)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  MA Ohjelmat sisään Kielet Japanin kieli

  Kun kandidaatin tutkinto päättyy, on mahdollista jatkaa perusteellisempaa ja räätälöityä tutkimusta humanististen ja taiteiden kanssa Master of Arts-ohjelma. MA: ta pidetään tyypillisesti päätutkintona ja valmistautuu kilpailemaan työpaikoilla sekä tutkimuksen että käytännön taitojen kautta.

  Mikä on MA Japanissa? Tämä tutkinto tarjoaa laaja-alaista opetusta aiheisiin kuten sovellettuun kielitieteeseen, japanilaiseen kielikäytäntöön ja toisen kielen hankintaan. Voit todennäköisesti tehdä tutkimusta teoreettisesta kielitieteestä tai klassisesta japanilaisuudesta. Jotkut ohjelmat edistävät toisen kielen opiskelua japanilaisten lisäksi. Jos etsit japanilaista upottamista, voit opiskella ulkomailla. Useimmat tutkinnot huipentuvat opinnäytetyöhön tai tutkimushankkeeseen, joka perustuu valitsemallesi aihepiiriin.

  Yliopiston maisteriohjelma japanilaisessa ohjelmassa kehittää tyypillisesti kykysi ymmärtää vieraita kulttuureja. Japanilainen tutkimus voi myös parantaa kognitiivisia ja päättelytaitoja, joita vaaditaan kaikilla elämän osa-alueilla.

  Japanin MA: n kustannukset riippuvat useista tekijöistä, kuten oppilaitoksen lukukausimaksuista, kokopäiväisistä tai osa-aikaisista ilmoittautumisista sekä opintojen pituudesta. Tarkista kunkin ohjelman oppia, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

  Mitä uravaihtoehtoja ovat avoinna jatko-opiskelijana Japanissa? On olemassa mahdollisuuksia työskennellä yritysten kanssa. Monet merentakaisten sopimusten yritykset tarvitsevat kääntäjiä, henkilöstöä tai tehtaan johtajia ja jopa asianajajia, jotka voivat puhua eri kielellä. Akateemiset tutkijat tutkivat kielten alkuperää ja samankaltaisuutta eri kielillä. Voit opettaa japanilaisia ​​lukioissa tai korkeakouluissa.

  On olemassa monia yliopistoja, jotka tarjoavat MA: n japanilaisille sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Maaseudun asukkaat voivat valita online-kursseja. Jos olet kiinnostunut, ei tarvitse odottaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.