Keystone logo

19 MA Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot Kaupunkisuunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MA
 • Arkkitehtuurin opinnot
 • Kaupunkisuunnittelu
Opintoalat
 • Arkkitehtuurin opinnot (19)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  MA Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot Kaupunkisuunnittelu

  Maisteria palkitaan jälkeen jatko-opiskelijat suorittavat tutkinto, joka täydentää tai edistää opintojen he ajoivat undergraduates. Ennen tämän ohjelman, opinnäytetyön tai kattavaa tentti voidaan vaatia. Nämä tutkinnot ovat tyypillisesti käytetään päästä erityislainsäädännön lisätutkimusta tai kilpailukykyinen ammattitehtävissä.

  Mikä on MA Urban Design? Uralla yleensä käsitellä aiheita kuten kaupunkien suunnittelun teoria, kestävä kehitys, rooli infrastruktuurien kaupungeissa, asiaan liittyviä periaatteita ja käytäntöjä, ja kaupunkien kehitykseen. Opiskelijat tyypillisesti mahdollisuuksia osallistua tutkimukseen tai käytännön koulutusta. Jotkin ohjelmat sisältävät useita erilaisia ​​opetusmenetelmiä, kuten projektityö, simulaatiot, työpajoja ja paperit.

  Seurauksena osallistuminen tähän ohjelmaan, opiskelija kehittää tekniikoita ja tietoa he tarvitsevat menestyksekkään kommunikoida kaupunkisuunnittelun periaatteita.Heillä on tarvittavat taidot analysoida ja soveltaa suunnittelun periaatteet. Koko kurssin kesto, ne voivat olla mahdollisuus vierailla sivustoja ja tutustuu kenttätyötä.

  Osallistumismaksut kaupunkisuunnittelu ohjelma voi olla hyvin erilainen kuin yhdestä koulusta seuraavaan. Monet koulun mahdollisuudet ovat saatavilla useissa eri maissa, se lisää entisestään eroja. Tarkkoja tietoja opetusta ja maksuja, ota yhteyttä kouluihin erikseen.

  On olemassa useita erilaisia ​​uramahdollisuuksia käytettävissä tutkinnon, sekä julkisella sektorilla ja yksityisellä asetukset. Jotkut valmistuneet voivat työskennellä vapaaehtoistyötä mahdollisuuksia tai harjoittaa työpaikoista tutkimukseen tai opetukseen. Jotkut työpaikat ovat kaupunkimaiset suunnittelija, johtaja kaupunkisuunnittelun joukkueiden tai yhteisö arkkitehti. Tätä taustaa valmistuneet ovat valmiita toimimaan alansa johtajia.

  Jos kaupunkisuunnittelu miellyttää sinua, katsomaan käytettävissä ja kursseja ohjelmalistassa. Käytä lyijymuodossa saada tarkempia tietoja kouluista valitset. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.