Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 3 Filosofian maisterit (MA) sisään Korean kieli 2023

3 MA Ohjelmat sisään Korean kieli 2023

Yleiskatsaus

Korkeakoulututkinnon tai taiteen maisterin suorittaminen voi olla hyödyllinen tapa opiskella yhtä tai kahta vuotta syventämällä tietämystään tietyllä alalla ja tekemällä itsensä kaupallisemmaksi löytää työpaikka. Yleensä on tarpeen saada perustutkinto saada nämä ohjelmat.

Mikä on MA in Korean? Korean maisterin tutkinto voi keskittyä pääasiassa auttamaan oppilaita täydentämään kielitaitoaan lukemisessa, kirjoittamisessa ja puhumisessa. Kielet eivät kuitenkaan ole tyhjiössä, joten kulttuurin ymmärtäminen ihmisistä ja maista, joissa kieltä puhutaan, kuuluu yleensä opetussuunnitelmaan, kuten historian, kirjallisuuden, filosofian ja taiteen tutkimiseen kaikissa muodoissaan.

Korkeakoulututkinnon suorittaneet korealaiset voivat havaita, että heidän parannetut viestintätaidot ovat hyötyä paitsi työssä, myös työhaastattelussa. Tämän asteen kautta saadun kulttuurin tuntemus voi olla kysyntää useissa organisaatioissa, jotka tekevät kansainvälistä liiketoimintaa. Monikieliset taidot auttavat myös henkistä joustavuutta.

Ei ole asetettu kustannuksia Master of Arts tutkinto-ohjelma. Se voi vaihdella laitoksen ja sen sijainnin mukaan, sekä lisäkustannukset, jotka joskus ovat osa kokonaishintaa.

Niistä erityyppisistä tehtävistä, jotka ovat suorittaneet korkeakoulututkinnon Koreassa, voivat olla kelpoisia kielitaitoja, kuten tulkki, kääntäjä, tutkija tai opettaja. Oikeiden taitojen joukossa muita mahdollisuuksia voisi olla muun muassa ulkomaisen kirjeenvaihtajan, markkinoinnin tutkijan, talouden analyytikko tai konsultti. Tällaisia ​​tehtäviä palkkaavat laitokset ovat hallituksia, konsulttiyrityksiä, monikansallisia yrityksiä ja pankkeja.

Löydät päällikön ohjelmia Korean tarjonnassa verkossa sekä kampuksella monissa eri laitoksissa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • MA
 • Kielet
 • Korean kieli
Opintoalat
 • Kielet (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Liittyvät opintoalat