Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Filosofian maisterit  (MA) sisään Liiketoiminnan etiikka 2023

1 MA Ohjelmat sisään Liiketoiminnan etiikka 2023

Yleiskatsaus

MA on taiteen maisterin tutkinto. Se vaatii yleensä kaksi ylimääräistä opiskeluajankohtaa, kun hän on saanut kandidaatin tutkinnon. Tyypillisesti maisteriohjelmaan sovelletaan enemmän taiteellisia ja kulttuurisia aiheita.

Mikä on MA-liiketoiminnan etiikka? Se on jatkotutkinto, joka keskittyy etiikkaan ja yritysten vastuuseen. Useimmat ohjelmat on suunniteltu valmistamaan yksilöitä johtajiksi, jotka pystyvät vastaamaan uusiin johtajuushaasteisiin. Opiskelijaksi voidaan ottaa käyttöön menetelmiä ja strategioita, jotka auttavat yritystä vähentämällä riskejä ja tukemalla eettisiä liiketoimintakäytäntöjä. Opiskelijoille annetaan yleensä liiketoimintamenetelmiä parempien suhteiden kehittämiseksi hallitusten, sääntelyelinten, sidosryhmien ja yhteisöjen kanssa. Opiskelijat voivat ottaa kursseja kuten eettisen kulttuurin, määräysten ja sääntelyviranomaisten, hallinnon ja etiikan sekä kirjanpidon ja etiikan.

Koska olet valmistunut MA in Business etiikka, saatat löytää olet kehittänyt vahvempi päätöksenteon taitoja. Kyky tehdä nopeita ja päteviä päätöksiä on korvaamatonta monelle työnantajalle ja hyödyllistä päivittäisessä elämässä. Saatat myös havaita, että olet hankkinut kehittyneitä johtamis- ja ongelmanratkaisutaitoja.

MA-tutkinnot liiketoiminnan etiikasta tarjotaan yliopistoissa ympäri maailmaa. Tämä laaja sijainti- ja ohjelmatyyppien monimuotoisuus johtaa erilaisiin kustannusvaihtoehtoihin. Etsi ohjelma, joka toimii sinulle ja ota suoraan yhteyttä kouluun.

Suurin osa liiketoiminnan etiikan ohjelmista maisteriopinnoissa valmistaa opiskelijoita uranäkökohtiin noudattamisen, liiketoiminnan etiikan, riskienhallinnan, tilintarkastuksen, yritysten sosiaalisen vastuun, toimittajien hallinnan, yritysviestinnän ja yritysvastuun alalla. Näillä aloilla saatat löytää työpaikan, joka toimii vaatimustenmukaisuuden tarkastajana, yritystarkastajana tai konsulttina, yrityslehti-kirjailija, markkinointipäällikkö tai rahoituksen yhteensopivuuden koulutuskoordinaattori.

Yrityksen etiikan maisterin tutkinto voi edesauttaa urasi etenemistä. Monet yliopistot tarjoavat täysipäiväisiä, osa-aikaisia ​​ja online-ohjelmia opiskelijoille. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Etiikka
  • Liiketoiminnan etiikka
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Liittyvät opintoalat