Keystone logo

48 MA Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot Mediadesign 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Muotoilun opinnot
  • Mediadesign
Opintoalat
  • Muotoilun opinnot (48)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MA Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot Mediadesign

Mediasuunnittelussa on kyse visuaalisten elementtien käytöstä ongelmien ratkaisemiseen ja ideoiden välittämiseen. Perinteisistä televisiomainoksista interaktiivisiin verkkosivustoihin ja virtuaalitodellisuuskokemuksiin – taivas on rajana!

Mediasuunnittelun tutkinnon aikana saat kattavan käsityksen mediasuunnittelun eri näkökohdista, mukaan lukien käytännön taidot, teoreettiset tiedot ja alan näkemykset. Opetussuunnitelma voi vaihdella tietyn ohjelman mukaan, mutta opiskelijat voivat odottaa oppivansa graafisesta suunnittelusta, web-suunnittelusta, liikegrafiikasta, videotuotannosta, markkinoinnista, projektinhallinnasta ja muusta.

Mediasuunnittelusta valmistuneena saatat joutua työskentelemään mainoskampanjoiden parissa, suunnittelemaan käyttökokemuksia digitaalisille tuotteille tai jopa luomaan mukaansatempaavia videopelejä. Asiantuntemuksesi voi johtaa myös johtaviin rooleihin, kuten taiteelliseen johtajaan, luovaan johtajaan tai sosiaalisen median johtajaan.

Kun digitaalinen maisema kehittyy jatkuvasti, valmistuneet voivat odottaa jatkuvasti laajenevien mahdollisuuksien maailmaa. Löydä mediasuunnittelun tutkinto tänään ja jätä jälkesi tällä kukoistavalla alalla.

FM-tutkinto on maisterin tutkinto, jonka suorittaneilla on näyttöä esimerkiksi jonkin seuraavan alan laajoista opinnoista: humanistiset tieteet, kuvataiteet, historia, viestintä, filosofia, teologia tai kielet. Filosofian maisterin tutkinto pitää yleensä sisällään luentokursseja, tutkimustyötä sekä kirjallisia tenttejä.