Keystone logo

11 MA Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Multimedia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Media
  • Multimedia
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (11)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MA Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Multimedia

Edistymistä tietyllä alalla on usein edullista jatkaa jatkotutkintoa, kuten MA: ta tai Master of Arts. Näissä ohjelmissa opiskelijat voivat yleensä syventää tietämystään tietystä aiheesta, yleensä humanististen ja yhteiskuntatieteiden alalta.

Mikä on MA Multimedia? Laajuudeltaan laajalti tämä tutkinto voi auttaa valmistautumaan erilaisiin tiedotusvälineisiin, kuten tulostukseen, televisioon, radioon, elokuvaan, graafiseen suunnitteluun, valokuvaukseen ja animaatioon. Ohjelmaan sisältyvät voivat olla sekä oppimista kommunikoida eri alustoilla että sisällön tuottaminen. Kurssit, kuten markkinointi tai psykologia viestinnän osalta, voivat myös olla osa opetussuunnitelmaa. Lisäksi voi olla mahdollista erikoistua tietylle alueelle, kuten viestintään, journalismiin tai tuotantoon.

Kyky käyttää multimediaa on nyt tarvittava taito jo johdon tasolla. Kehittyneet viestintätaidot voivat yleensä auttaa työnhakijoita uransa aikana alusta alkaen työhaastattelussa päivittäiseen yritystoimintaan. Yksi kyky ajatella kriittisesti voidaan myös hioa, kun päätetään asiaankuuluvat tiedot sisällytetään tiedotusvälineiden esitykseen.

Monia asioita kannattaa harkita valittaessa Master of Arts -ohjelmaa, mukaan lukien koulujen kustannuserot ja siihen kuluva aika. On hyvä ajatus, että opiskelijat tarkastelevat jokaista huolellisesti, jotta ne vastaavat heidän tarpeitaan ja budjettiaan.

Ura-alueet, jotka ovat avoinna monille MA: lle, riippuvat todennäköisesti siitä, onko yksilö valinnut erikoistumaan tuotantoon tai muuhun alueeseen, kuten journalismiin. Journalismin asiantuntijat voivat löytää työtä toimittajina tai kirjeenvaihtajina, kokopäiväisesti tai freelancereina, sanomalehdillä, aikakauslehdillä sekä televisio- ja radioasemilla. PR-yritykset ja yritysviestinnän yksiköt voivat myös palkata tutkijoita ja viestintäasiantuntijoita. Kaikilla on tyypillisesti tarve toimittajille, graafisille suunnittelijoille ja multimediatuotannon asiantuntijoille.

MA-ohjelmat voivat olla saatavilla kaikkialla maailmassa, myös verkossa, joten muista ottaa huomioon tarjottavat kurssit ja kustannukset. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.