Keystone logo

7 MA Ohjelmat sisään Muoti Muotiviestintä 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MA
 • Muoti
 • Muotiviestintä
Opintoalat
 • Muoti (7)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  MA Ohjelmat sisään Muoti Muotiviestintä

  Master-tutkinto-ohjelma tarjoaa erikoistunutta opetusta tietyllä tutkimusalueella. MA-opiskelijat pyrkivät parantamaan uransa, saamaan syvällistä tietämystä alan tietystä näkökulmasta tai valmistautumaan jatko-opintoihin tohtorintutkinnassa.

  Mikä on MA Fashion Communication? Muodin maailma on jännittävä, nopeatempoinen ura, joka vaatii luovuutta ja innokasta liiketoiminnan merkitystä. Muoti kommunikaatiokeskuksissa tuotemerkin hallinnan strategioiden käynnistämiseen ja toteuttamiseen sekä menetelmien kehittämiseen markkinointitavoitteiden saavuttamiseksi. Tämän tutkinnon suorittavat opiskelijat saavat ymmärryksen viestintäalan merkityksestä ja toiminnasta muotiteollisuudessa. Brandin hallintaa korostetaan kursseilla kuten muotimarkkinoinnilla, tutkimusmenetelmillä, tuoteinnovaatiolla ja nykyajan muotojen näkökulmista. Opiskelija oppii, miten esimerkiksi uuden teknologian, sosiaalisen vastuun ja kuluttajan muuttuvan roolin kaltaiset kysymykset voivat vaikuttaa kilpailukykyisiin strategioihin. Ohjelmat voivat sisältää kurssi-, projekti- ja harjoittelujaksot.

  Muotiviestinnän tutkimus tarjoaa sekä henkilökohtaisia ​​että ammatillisia etuja. Taitoja kehitetään havainnoinnissa, tutkimuksessa, luovassa ajattelussa, joustavuudessa ja johtamisessa. Nämä kyvyt auttavat oppilaita saavuttamaan yksittäiset tavoitteet ja lisäämään tuottavuutta työpaikalla.

  Ohjelmat ovat saatavilla eri puolilla maailmaa, ja ne tarjoavat erilaisia ​​kursseja ja opetussuunnitelmia. Sijainti- ja tutkintovaatimusten muuttujien vuoksi kustannukset eroavat huomattavasti koulusta toiseen. Opiskelijoiden tulee arvioida valintojaan ja valita paras vaihtoehto yksilöllisille tarpeilleen.

  Valmistuneet ovat päteviä muotiteollisuuden johtajuusrooleihin, mukaan lukien markkinoinnin, viestinnän, tilien, digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median johtotehtävät. Työpaikat ovat saatavilla lehdistöpalveluissa ja suhdetoimintayksiköissä. Opiskelijoita palkataan myös tapahtumien johtajina, muotisuunnittelijoina, web-sisällön kuraattoreina ja mediasuunnittelijoina. Toimittajat tarvitsevat muotilehdet. Urakehitysmahdollisuudet ovat runsaat ja jännittävät.

  Kanssa erilaisia ​​aikatauluja saatavilla ympäri maailmaa, nyt on aika siirtyä uran muoti viestintää. Ota ensimmäinen askel. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.