Keystone logo

10 MA Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkitiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
  • Musiikkitiede
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (10)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MA Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkitiede

Master of Arts-tutkinnon on opiskelijoiden mahdollisuuteen jatkaa heidän opintojaan. Kuitenkin tämä kehittynyt tutkinto tarjoaa enemmän kuin odotettiin kandidaatin tutkinnon. MA-ohjelma tarjoaa yleensä enemmän yksilön suuntaan, jatkuva monialainen altistuminen mahdollisuuden keskittyä enemmän suoraan aiheesta, ja tiukempaa aikana akateemisen tutkimuksen. MA in Music on täynnä potentiaalisia mahdollisuuksia vakava opiskelija.

Mikä on MA in Music? Tämä ohjelma on yleensä saatavilla niille opiskelijoista, jotka ovat osoittaneet erinomaisia ​​musiikillisia taitoja ja kypsyyttä musiikin arvostusta. Kurssit tukee näiden opiskelijoiden kehittää luovia ja / tai esiintyviä taiteilijoita. Riippuen opiskelijoiden etua, luokilla voi keskittyä sooloinstrumenteille, klassisen säveltäjiä ja tekniikoita, ääni tutkimukset, koostumukseen tekniikoita ja monenlaisia ​​musiikillisia vaikutusvaltaa.

Maailman ammatillisen musiikki on erittäin kilpailukykyinen. Valmistuneet MA in Music ohjelmassa on mahdollisuuksia, että muut opiskelijat puuttuu. Kanssa yksilöllistä opetusta, pääsy kyvykkäät opettajat, ja monia mahdollisuuksia suorituskyvyn, opiskelijoille tässä maisteriohjelman pääsevät edistämään heidän musiikillisia lahjoja.

On monia kustannukset jatkaa MA in Music. Nämä kustannukset vaihtelevat koulusta toiseen ja yhdestä maasta toiseen. Opiskelijat voivat ottaa yhteyttä kouluihin suoraan, jotta saat tarkat tiedot.

Monet valmistuneet MA in Music ohjelmassa aion tavoitella uransa ammatillinen muusikko. Toiset haluavat löytää työpaikkoja opetusalalla tai etsiä uran säveltäjiä. Ne ovat tyypillisesti löytää työpaikkoja median, kulttuurin ja koulutuksen aloilla.Osa opiskelijoista on jo tyydytystä uran ja jatkaa tätä syventävä tutkinto täydentää nykyisiä taitojaan. Kaikissa tapauksissa maisterin tutkinto tarjoaa laillisia keinoja urakehityksen edistäminen ja nykyisen lahjakkuutta ja kokemusta.

&nbsp

Opiskelemaan voi etsiä tietoa eri koulujen ja ohjelmia heidän käytettävissään selaamalla laaja tietokanta ohjelmalistauksia. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.