Keystone logo

16 MA Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Oikeustieteen opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot
  • Oikeustieteen opinnot
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MA Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Oikeustieteen opinnot

MA, muutoin tunnettu taiteen maisteriksi, voi tarjota opiskelijoille mahdollisuuden palkata korkeampia työpaikkoja, kampanjoita tai uran muutoksia. Noin kaksi vuotta opiskelijat voivat suorittaa tällaisen ohjelman useimmissa kouluissa.

Mikä on oikeustieteen maisteri? Oikeustieteen kandidaatin tutkinto kattaa usein osan niistä kursseista, jotka opiskelevat opiskelijat, jotka haluavat tulla asianajajiksi, kuten sopimukset, vahingonkorvaukset, perustuslain ja siviilioikeuden. Voi myös olla mahdollista erikoistua tietylle alueelle, kuten humanitaariselle, ympäristölliselle, eurooppalaiselle, julkiselle politiikalle, rikollisuudelle, konfliktinratkaisulle tai yleiselle järjestykselle.

Lainvalmistelu kaikissa muodoissa voi johtaa paremmin ymmärtämään yksilön ja instituutioiden oikeuksia, mikä voi olla hyödyllistä jokapäiväisessä elämässä. Myös kriittisen ajattelun, analysoinnin ja kommunikaation kykyjä voidaan hiomata, mikä on hyödyllistä osaamista missä tahansa urapolussa.

Kun otetaan huomioon kustannukset Master of Arts tutkinto, opiskelijoiden pitäisi tietää, että opetus voi vaihdella suuresti paikasta toiseen. Toinen muuttujat, jotka on otettava huomioon, ovat lisämaksuja, jotka on lisättävä päällekkäin suoritettavien luokkien yksikköhintaan.

Oikeustieteen kandidaatin tutkinnon suorittaneiden kantojen joukossa voi olla oikeusapulaisen avustaja, avustajaopettaja, lainsäädäntöasiantuntija, valtion virkamiestä, lainvalvontaviranomainen ja välittäjä. Nämä kannat löytyvät kirjastoista, yliopistoista, valtion virastoista, lakitoimistoista, poliisiosastoista, tuomioistuimista ja yrityksistä. Jos tutkitaan tietyn lainsäädännön alaa, jatko voi löytää työtä nimenomaan kyseisellä alalla, esimerkiksi voittoa tavoittelemattomassa ympäristösuojelussa.

On mahdollista löytää maisteriohjelmiin verkossa tarjottavat lainopilliset ohjelmat ja kampus eri maissa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.